ΠΑΟΚ : Στην Ολλανδία Μυστακίδης και Χατζηισαΐας

ΠΑΟΚ : Στην Ολλανδία Μυστακίδης και Χατζηισαΐας

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία θα βρεθούν οι Γιάννης Μυστακίδης και Δημήτρης Χατζηισαΐας. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα δουλέψουν υπό το βλέμμα του Λουτσέσκου και στη συνέχεια θα αποφασιστεί για το μέλλον τους.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να επιθυμεί διακαώς την απόκτηση και του Γιάννη Μυστακίδη, όμως στον ΠΑΟΚ έχουν πάρει την απόφαση ο έμπειρος πλάγιος επιθετικός να ακολουθήσει σε πρώτη φάση την αποστολή στην Ολλανδία. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει να τεστάρει τον νεαρό επιθετικό και στη συνέχεια με την επιστροφή της ομάδας από το Χορστ να παρθεί η απόφαση για το μέλλον του Κατερινιώτη στράικερ.

Μια από τα ίδια ισχύουν και για τον Δημήτρη Χατζηισαΐα. Ο 26χρονος αμυντικός που έκανε ένα καλό πρωτάθλημα με τα χρώματα του Ατρομήτου θα ακολουθήσει και αυτός την αποστολή για την Ολλανδία. Για τον Θεσσαλονικιό αμυντικό υπάρχει ενδιαφέρον από την Αγγλία όμως, από τη στιγμή που καμία από αυτές δεν δημιουργεί την σίγουρη προοπτική ότι θα πάρει αρκετό ο Χατζηισαΐας θα αρχίσει προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ και θα δει στην διάρκεια τι εναλλακτικές υπάρχουν για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η παραμονή του στο Δικέφαλο θεωρείται δύσκολη μετά την απόκτηση του Χατσερίντι και μόνο με ένα θαύμα θα μπορεί να γίνει. Αν καταφέρει με την απόδοση που θα πιάσει στην Ολλανδία να κάνει τον Λουτσέσκου να αναθεωρήσει το αρχικό του πλάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ