ΠΑΟΚ : Οι Άραβες έβαλαν στο «μάτι» παίκτες του

ΠΑΟΚ : Οι Άραβες έβαλαν στο «μάτι» παίκτες του

Μετά τον Πρίγιοβιτς και την Αλ Νάσρι, ενδιαφέρον έδειξε και η Αλ Αχλί για τον Μαουρίσιο με τον ΠΑΟΚ να απαντάει αρνητικά στα πετροδόλαρα των Αράβων.

Τα εκατομμύρια που προσφέρουν οι ομάδες από την Σαουδική Αραβία φαίνεται πως δεν συγκινούν τον Ιβάν Σαββίδη. Πριν από λίγες ημέρες η Αλ Νάσρι είχε ζητήσει από τον ΠΑΟΚ την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Η πρόταση των Αράβων πετάχτηκε στο καλάθι των αχρήστων καθώς τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Σέρβος επιθετικός δεν έδειξαν να συγκινούνται.
Μια δεύτερη ομάδα, εξίσου γνωστή στο ελληνικό κοινό, η Αλ Αχλί ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Μαουρίσιο.

Όπως έγινε γνωστό στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφτασε πρόταση ύψους 3.500.000 ευρώ από την Αλ Αχλί για να πάρει τα δικαιώματα του 30χρονο Βραζιλιάνου μέσου. Οι Άραβες προσέφεραν ένα υψηλό συμβόλαιο για να δελεάσουν τον Μαουρίσο 9.000.000 ευρώ για τριετή συνεργασία. Και σ’ αυτή την περίπτωση οι Σαουδάραβες «έφαγαν» τα μούτρα τους. Τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο ποδοσφαιριστής απέρριψαν την πρόταση της Αλ Αχλί για καθαρά αγωνιστικούς λόγους.

Ο Βραζιλιάνος μέσος θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη συνεχίζοντας την καριέρα του στον ΠΑΟΚ καθώς θεωρεί πως από πέρσι χτίζεται μια ομάδα υψηλών προδιαγραφών που θα έχει ως στόχο την κατάκτηση των δύο τίτλων από την Ελλάδα, αλλά και μια εντυπωσιακή παρουσία στην Ευρώπη.

Στο Δικέφαλο, αποδεικνύεται πως όποιον ποδοσφαιριστή θέλουν τον κρατάνε ακόμα κι αν οι προτάσεις που φτάνουν στην Τούμπας είναι δελεαστικές. Οι πωλήσεις στον ΠΑΟΚ θα γίνονται είτε γιατί ένας παίκτης δεν θα βρίσκεται στο πλάνο του προπονητή, είτε ο ενδιαφερόμενος θα θελήσει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ