Ολυμπιακός: Με τα μάτια ανοιχτά για τον Ντάγκλας Περέιρα

Ολυμπιακός: Με τα μάτια ανοιχτά για τον Ντάγκλας Περέιρα

Ο δεξιός μπακ της Μπαρτσελόνα, Ντάγκλας στη «κόκκινη ατζέντα». Ο Πέδρο Μαρτίνς ρώτησε για εκείνον στην Πορτογαλία. Δανεικός στη Μπενφίκα ήταν πέρσι ο Βραζιλιάνος.

Δεν είναι προτεραιότητα το θέμα απόκτησης του δεξιού μπακ. Δεν είναι μια υπόθεση που είναι στο… πρόγραμμα να τρέξει άμεσα στο μεγάλο λιμάνι. Ο Ολυμπιακός έχει αυτή τη στιγμή τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, άρα θεωρητικά δεν βιάζεται για να κλείσει τη συγκεκριμένη «θέση». Μια ενδεχόμενη μετακίνηση του Νορβηγού θα άνοιγε για τα καλά τη κουβέντα στο λιμάνι. Παρά ταύτα ο Ολυμπιακός έχει μια λίστα επιλογών σχηματισμένη. Έχει «σημαδέψει» μια σειρά από ποδοσφαιρικές υποθέσεις στην Ευρώπη, περιμένοντας το κατάλληλο timing για να παρέμβει. Και μια τέτοια υπόθεση είναι πολύ πιθανό να του προκύψει τα επόμενα 24ώρα. Η περίπτωση του Ντάγκλας Περέιρα της Μπαρτσελόνα.

Ο 27άχρονος δεξιός μπακ, είναι πολύ πιθανό να μείνει ελεύθερος από τους Καταλανούς. Δόθηκε πέρσι δανεικός στη Μπενφίκα από την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά δεν κατάφερε να αναγκάσει τους Πορτογάλους να κάνουν χρήση της οψιόν αγοράς που υπήρχε στη συμφωνία (2,5 εκατ ευρώ). Επιστρέφει λοιπόν στη Μπάρτσα η οποία σε πρώτη φάση θέλει να τον δώσει δανεικό. Έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, που έχει εξετάσει με μπόλικο ενδιαφέρον αυτή την προοπτική. Υπάρχει το προνόμιο των πολύ καλών σχέσεων των δύο συλλόγων. Υπάρχει όμως και η πιθανότητα να μείνει ελεύθερος ο Ντάγκλας. Και εκεί οι Πειραιώτες προφανώς θα θελήσουν να δοκιμάσουν τα «αντανακλαστικά» τους. Φυσικά ενδιαφέρονται πολλοί σύλλογοι για εκείνον. Για έναν ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε από τη Μπάρτσα το 2014, και που έχει στο παρελθόν συμμετοχές στις «μικρές» εθνικές ομάδες της Βραζιλίας.

Πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς έχει «ψάξει» μέσω της Μπενφίκα, με προσοχή την υπόθεση του Ντάγκλας. Άρα λοιπόν αν όντως επιβεβαιωθεί ότι μένει ελεύθερος δεν αποκλείεται οι Πειραιώτες να κάνουν την κίνηση τους. Να τρέξουν το θέμα του δεξιού μπακ, νωρίτερα από ότι «υπολόγιζαν». Θυμίζουμε ότι ο Ίγκορ Σίλβα όπως φάνηκε από χθες δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό για τη νέα χρονιά. Άρα αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ο Ομάρ για το δεξιό άκρο. Συν τον νεαρό Σάλιακα που επί της ουσίας θα «δοκιμασθεί» στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ