Παναθηναϊκός: Πλησιάζουν Κάτσε, Μυστακίδης, μόνο με «Pan Asia» υπάρχει ελπίδα για Λουντ

Παναθηναϊκός: Πλησιάζουν Κάτσε, Μυστακίδης, μόνο με «Pan Asia» υπάρχει ελπίδα για Λουντ

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έρχονται όλο και πιο κοντά και εντός της ερχόμενης εβδομάδας, θα ξεκαθαρίσουν μάλλον θετικά οι υποθέσεις των Κάτσε, Μυστακίδη.

Εξέλιξη στις υποθέσεις των Έργκους Κάτσε, Γιάννη Μυστακίδη δεν υπήρξε, αλλά την ερχόμενη εβδομάδα είναι δεδομένο ότι θα ξεκαθαρίσουν. Και μάλλον η κατάληξη θα είναι η επιθυμητή για τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι», έχουν κάνει βελτιωμένη πρόταση στον ΠΑΟΚ και από την Δευτέρα θα μπουν στην τελική ευθεία οι διαπραγματεύσεις. Και για τους δύο ποδοσφαιριστές ο Παναθηναϊκός φέρεται να καλύπτει τελικά το 60%-70% των συμβολαίων τους. Θυμίζουμε ότι Αλβανός διεθνής αμυντικός χαφ τη νέα σεζόν με τα μπόνους έχει αποδοχές που αγγίζουν τις 400.000 ευρώ και ο Ελληνας επιθετικός συμβόλαιο 250.000 ευρώ.

Στον Παναθηναϊκό είναι αισιόδοξοι ότι θα αποσπάσουν το «ναι» του ΠΑΟΚ και στηρίζονται, όπως έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό, στην επιθυμία και των δύο παικτών που θέλουν να παραμείνουν στο «τριφύλλι», βλέποντας ότι δεν μπορούν να έχουν χρόνο συμμετοχής στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σε αντίθετη με τους Κάτσε, Μυστακίδη, η περίπτωση του παραμονής του Ρόμπιν Λουντ απομακρύνεται. Ο Φινλανδός μεσοεπιθετικός που είχε αποδοχές 150.000 ευρώ, θέλει τουλάχιστον τριπλασιασμό. Με μεγαλομέτοχο τον Αλαφούζο δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο, ενώ και ο ίδιος με τη συγκεκριμένη διοίκηση δεν είναι θετικός. Μόνο με την «Pan Asia» μπορεί να πάρει τα χρήματα που θέλει. Αλλά αυτό απαιτεί χρόνο και δεν είναι κανείς σίγουρος ότι θα περιμένει έως τότε ο Λουντ. Αν και υπάρχουν στελέχη στην ΠΑΕ που εκτιμούν ότι δεν θα βρει την πρόταση που θέλει. Αυτή τη στιγμή, όπως και να έχει, οι πιθανότητες δεν είναι περισσότερες από 10%-20%.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ