«Τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες για ιατρικές εξετάσεις ο Βράνιες»

«Τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες για ιατρικές εξετάσεις ο Βράνιες»

Δημοσίευμα εφημερίδας των Βρυξελλών αναφέρει με βεβαιότητα ότι η Αντερλεχτ είναι μια ανάσα από τη συμφωνία με την ΑΕΚ για την απόκτηση του Ογκνιεν Βράνιες.

Θέμα χρόνου θεωρείται από τους Βέλγους η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ογκνιεν Βράνιες στην Αντερλεχτ. Κάτι απολύτως λογικό, από τη στιγμή που ο Βόσνιος αμυντικός έχει ήδη συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα των Βρυξελλών, όπως έχει αποκαλύψει to10.gr και πιέζει με κάθε τρόπο, ώστε να τελειώσει η υπόθεση το συντομότερο δυνατό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας των Βρυξελλών «La Capitale», μάλιστα, οι ιθύνοντες της Αντερλεχτ θεωρούν ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ολοκληρωθούν θετικά οι διαπραγματεύσεις με την Ενωση και θ Βράνιες θα ταξιδέψει τη Δευτέρα για την πρωτεύουσα του Βελγίου, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το 3ετές συμβόλαιο που έχει ήδη αποδεχθεί και να ανακοινωθεί!

Οπως τονίζουν οι Βέλγοι, η πρόταση της Αντερλεχτ έχει φτάσει στα 3 εκατ. ευρώ, με την ΑΕΚ να αξιώνει από την πλευρά της 3,2 εκατ. ευρώ, συν μπόνους επίτευξης στόχων και συμμετοχών ποδοσφαιριστή, που μπορεί να ανεβάσουν το ποσό λίγο πάνω από τα 3,5 εκατ. ευρώ.

Η διαφορά δεν θεωρείται μεγάλη και παρότι στην ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι θα δώσουν τον Βράνιες μόνο εάν πάρουν αντικαταστάτη, καθίσταται σαφές ότι η αποχώρηση του Βόσνιου είναι πλέον θέμα ίσως και… ωρών. Αλλωστε, όπως ήδη σας έχει ενημερώσει to10.gr, οι Κιτρινόμαυροι έχουν ήδη στοχεύσει τους πιθανούς αντικαταστάτες του Βράνιες, με τους Φλορεντίν Πογκμπά, Ροντρίγκο Μολέδο και Τριαντάφυλλο Πασαλίδη να είναι στις υψηλότερες θέσεις της λίστας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ