Τελειώνουν οι άδειες και αρχίζει η νέα σεζόν για τον ΠΑΟΚ

Τελειώνουν οι άδειες και αρχίζει η νέα σεζόν για τον ΠΑΟΚ

Σε λίγες μέρες τελειώνουν οι άδειες των παικτών του ΠΑΟΚ και το πρώτο ραντεβού για τη νέα σεζόν είναι την προσεχή Τετάρτη 20 Ιουνίου.

Σήμερα (16/6) συμπληρώνονται πέντε εβδομάδες από το τελευταίο επίσημο ματς του ΠΑΟΚ για την περασμένη σεζόν. Ήταν ο τελικός του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στις 12 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, όπου ο Δικέφαλος του Βορρά κέρδισε με 2-0 και κατέκτησε το τρόπαιο.

Οι παίκτες είχαν πάνω από ένα μήνα στη διάθεσή τους για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, καθώς μέσα στην προσεχή εβδομάδα θα ξεκινήσει μια πιο απαιτητική χρονιά για τον ΠΑΟΚ.

Το πρώτο ραντεβού για τη νέα σεζόν είναι την προσεχή Τετάρτη 20 Ιουνίου και αφού γίνουν οι αιματολογικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ. Δύο μέρες μετά (στις 22/6) η ομάδα θα πετάξει για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας σε δύο δόσεις: 22/6-3/7 θα βρεθεί στο Χορστ και μετά 8/7-17/7 θα πάει στο Όστερμπεκ.

Επί ολλανδικού εδάφους ο ΠΑΟΚ θα δώσει έξι φιλικά:

Στις 26 Ιουνίου κόντρα στην Κ23 της Γάνδης,

στις 29 Ιουνίου κόντρα στην Άντερλεχτ,

στις 02 Ιουλίου κόντρα στη Νόρτσελαντ,

στις 09 Ιουλίου κόντρα στην Στεάουα,

στις 12 Ιουλίου στην Γκενκ,

ενώ τέλος στις 16 Ιουλίου αναμένεται να δώσει δύο ξεχωριστά φιλικά: το πρώτο με την Al Taawon και το δεύτερο με αντίπαλο που θ’ αποφασιστεί τις επόμενες μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ