Τα είπαν Δώνης-Νταμπίζας, από εβδομάδα οι υπογραφές

Τα είπαν Δώνης-Νταμπίζας, από εβδομάδα οι υπογραφές

Ο Δώνης συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή και συζήτησαν τόσο για την ενίσχυση της ομάδας, όσο και για την προετοιμασία.

Ο Γιώργος Δώνης ολοκλήρωσε τις ολιγοήμερες διακοπές του και επέστρεψε στην Αθήνα. Ο 49χρονος τεχνικός συναντήθηκε, λοιπόν, με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού και για περίπου δύο ώρες συζήτησαν τόσο για την ενίσχυση της ομάδας, όσο και για θέματα που αφορούν την προετοιμασία.

Σε ό,τι αφορά το έμψυχο δυναμικό ξεκαθαρίστηκε ότι προτεραιότητα είναι η παραμονή των Λουντ, Κάτσε, Μυστακίδη. Θα ενταθεί τις προσεχείς ημέρες η προσπάθεια και ειδικά για τους δύο παίκτες του ΠΑΟΚ υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία. Όσο για την προετοιμασία, συζητήθηκε το ενδεχόμενο να πάει η ομάδα στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Τέχελεν, όπως και πέρσι, αλλά οι συνεργάτες του Δώνη αναμένεται να δουν και ορισμένα ακόμα προπονητικά κέντρα σε άλλες χώρες πριν παρθεί η τελική απόφαση.

Ο Δώνης, πάντως, ούτε χθες υπέγραψε το τριετές συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν ορισμένα διαδικαστικά θέματα ακόμα και πλέον το τυπικό κομμάτι μετατίθεται για τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ