«Η Αντερλεχτ εξετάζει τον Ενγκελς ως εναλλακτική του Βράνιες»

«Η Αντερλεχτ εξετάζει τον Ενγκελς ως εναλλακτική του Βράνιες»

Σύμφωνα με τους Βέλγους, ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού είναι ένας από τους παίκτες που ενδέχεται να απασχολήσουν την Αντερλεχτ αν ναυαγήσουν οι συζητήσεις με την ΑΕΚ για τον Βράνιες.

Μετά τον Γιάγκος Βούκοβιτς ένας ακόμα «ερυθρόλευκος» σέντερ μπακ φαίνεται πως βρίσκεται στη λίστα της Αντερλεχτ ως εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που ο βέλγικος σύλλογος δεν καταφέρει να αποκτήσει τον Όγκνιεν Βράνιες από την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό, οι άνθρωποι της βέλγικης ομάδας εξετάζουν «ζεστά» την περίπτωση του Μπιορν Ενγκελς. Ο 23χρονος, όπως τονίζουν τα δημοσιεύματα, είναι ένας από τους παίκτες που ενδέχεται να απασχολήσουν την Αντερλεχτ αν ναυαγήσουν οι συζητήσεις με την ΑΕΚ για τον Βράνιες.

Ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε τον Ενγκελς από την Κλαμπ Μπριζ, με τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό να πραγματοποιεί συνολικά 29 συμμετοχές με τη φανέλα των Πειραιωτών (3 γκολ). Το συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι με τον Ολυμπιακό ήταν τετραετές και λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Το όνομά του Ενγκελς, όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του, βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της Αντερλεχτ, η οποία ψάχνει για την καλύτερη δυνατή λύση για το κέντρο της άμυνάς της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ