Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Γιαννακόπουλο

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Γιαννακόπουλο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχάρη τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την προεδρία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως είναι γνωστό, ανέλαβε την προεδρία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τον συγχαίρει για τα καθήκοντα που ανέλαβε.

Στην ανακοίνωση του «τριφυλλιού» μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συγχαίρει για την ανάληψη των καθηκόντων του το νέο διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού Α.Ο υπό την προεδρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και στο σημαντικό έργο που αναλαμβάνει, όπως και στα υπόλοιπα μέλη του νέου ΔΣ. Εύχεται σε όλους καλή και δημιουργική θητεία».

Από τη μέρα, πάντως, που ανέλαβε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον Ερασιτέχνη, έχει μπει επιθετικά. Κι έχει αποδείξει ότι δεν θα ανεχθεί από την ΠΑΕ, όποιος κι αν είναι στην ηγεσία της, είτε ο Αλαφούζος είτε ο Πιεμπονγκσάντ, συμβάσεις κι ενέργειες που θίγουν τα συμφέροντα όλου του συλλόγου.

Να επισημάνουμε ακόμα ότι στον λογαριασμό της Redstone (εταιρίας με την οποία συνεργάζεται ο Δημήτρης για το «Athens Alive») στο twitter, υπήρξε ποστάρισμα με το οποίο συλλυπείται την οικογένεια του Γιαννακόπουλου. Τα συλλυπητήριά μας πηγαίνουν στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου», τονιζόταν χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ