Οι σκέψεις του ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο σε Κάμπος

Οι σκέψεις του ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο σε Κάμπος

Από τη μια η επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου και από την άλλη το ενδιαφέρον της Αλάνιασπορ υποχρεώνει τη διοίκηση του ΠΑΟΚ να σκέφτεται να καλέσει τον εκπρόσωπο του Τζάλμα Κάμπος για να συζητήσουν την προοπτική ενός νέου συμβολαίου.

Στον ΠΑΟΚ, εκτός από τις μεταγραφικές αναζητήσεις, θα πρέπει να τρέξουν και υποθέσεις που έχουν να κάνουν με ανανεώσεις συμβολαίων. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μετά το «όχι» που είπε σε μια πιθανή πώληση των Πέλκα και Μπίσεσβαρ, φαίνεται πως ζήτησε από την διοίκηση την παραμονή του Τζάλμα Κάμπος. Ο Ρουμάνος τεχνικός θεωρεί τον Ανγκολέζο επιθετικό ένα σημαντικό γρανάζι στη μηχανή του και ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς επιθυμεί την παραμονή του.

Μια ακόμα πίεση που υπάρχει στην Τούμπα είναι από την Αλάνιασπορ. Οι Τούρκοι έχουν προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη προσφέροντας ένα πολύ καλό συμβόλαιο, τριετές με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν το 1εκατ. ευρώ. Ενώ στον ΠΑΟΚ προτίθεται να δώσει ένα ποσό που φτάνει τις 500χιλιάδες ευρώ.

Τις τελευταίες ώρες έχει ανοίξει εντός ΠΑΟΚ μία συζήτηση για να δοθεί νέο συμβόλαιο στον Κάμπος προκειμένου να σταματήσουν οι σειρήνες από την Τουρκία. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες όταν θα έρθει στη Θεσσαλονίκη ο Τζάλμα Κάμπος για την προετοιμασία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ