Ο Λουτσέσκου κρατάει τον Τζάλμα Κάμπος στον ΠΑΟΚ

Ο Λουτσέσκου κρατάει τον Τζάλμα Κάμπος στον ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να κρατήσει τον Τζάλμα Κάμπος στον ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν, παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει από τουρκικές ομάδες

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αμέσως μετά το τέλος της περσινής σεζόν και πριν αρχίσει η καινούρια, είχε τονίσει ότι δε θέλει να γίνουν πολλές αλλαγές στον ΠΑΟΚ για να χαλάσει η χημεία και διαταραχθούν οι ισορροπίες της ομάδας.

Αυτό επανέλαβε και στη συνάντηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη και τον Λούμπος Μίχελ στις αρχές της εβδομάδες, όπου συζητήθηκαν όλα τα θέματα του Δικέφαλου.

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ συμφώνησαν με τον Ρουμάνο τεχνικός ότι πρέπει να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας και να γίνουν μόνο οι 3-4 ποιοτικές προσθήκες που ζήτησε σε συγκεκριμένες θέσεις.

Επίσης ο Λουτσέσκου ζήτησε να μη φύγουν και κάποιοι παίκτες που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων. Έτσι τόνισε ότι ο Τζάλμα Κάμπος πρέπει να μείνει και την 3η χρονιά του συμβολαίου του στον ΠΑΟΚ, παρά το φλερτ που υπάρχει από ομάδες της Τουρκίας.

Στον Δικέφαλο δεν έχει φτάσει ποτέ επίσημη πρόταση για τον μεσοεπιθετικό από την Ανγκόλα, αλλά ακόμη και να υπάρξει προσφορά, ο Λουτσέσκου ζήτησε ο Τζάλμα Κάμπος να μείνει στον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ