Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Ντε Τομάς, αλλά ήταν ακριβός

Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Ντε Τομάς, αλλά ήταν ακριβός

Ο ΠΑΟΚ έψαξε την περίπτωση του Ραούλ Ντε Τομάς της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ήταν πολύ ακριβός.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει έναν σέντερ φορ για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής όπου όλο το βάρος έπεσε τη σεζόν που πέρασε στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (και πήρε ορισμένα ματς και ο Ευθύμης Κουλούρης).

Ο Δικέφαλος περιμένει απάντηση από τον Τέεμου Πούκι, στον οποίο έχει γίνει πρόταση ύψους 800.000 ευρώ τον χρόνο για τριετές συμβόλαιο.

Εξετάζονται όμως κι άλλες περιπτώσεις όπως του Λεσκάνο, του Κρκιτς και του Κόντε, αλλά υπήρξαν επαφές και με πιο ακριβούς παίκτες όπως ο Ραούλ Ντε Τομάς, ο οποίος ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τα τελευταία χρόνια παίζει δανεικός σε διάφορες ομάδες.

Ο Ντε Τομάς είναι γεννημένος στις 17 Οκτωβρίου του 1994 και έχει ύψος 1,80μ.

Η μητέρα του είναι από τον Άγιο Δομίνικο και ο παίκτης μεγάλωσε στις Ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου βρέθηκε σε ηλικία 10 ετών από 2004.

Τη σεζόν που μας πέρασε έκανε εκπληκτική χρονιά στη Ράγιο Βαγιεκάνο έχοντας 24 γκολ και 4 ασίστ σε 32 αγώνες στη Segunda Division, την οποία οδήγησε ξανά στα σαλόνια της Primera Division!

Τη σεζόν 2016-17 παίζοντας επίσης στη Segunda Division με τη Βαγιαδολίδ είχε 14 γκολ και δύο ασίστ σε 36 ματς.

Την περίοδο 2015-16 στην Κόρδοβα στη Segunda Division είχε έξι γκολ και δύο ασίστ σε 24 αγώνες.

Η περίπτωσή του απασχόλησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήθελε να τον δώσει δανεικό και η τιμή πώλησής του ήταν στα 6 εκ. ευρώ, ποσό απαγορευτικό για τον Δικέφαλο τη στιγμή που μπροστά από τον Ισπανό θα υπήρχε και ο Πρίγιοβιτς.

Έτσι σταμάτησε να απασχολεί τον ΠΑΟΚ η περίπτωση του Ραούλ Ντε Τομάς, ο οποίος είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά και πολύ ακριβός…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ