Παναθηναϊκός : Στις 6 Ιουλίου η Γενική Συνέλευση για την ΑΜΚ

Παναθηναϊκός : Στις 6 Ιουλίου η Γενική Συνέλευση για την ΑΜΚ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεδρίασε την Πέμπτη κι αποφάσισε τη σύγκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Συνεδρίασε το μεσημέρι της Πέμπτης το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κι αποφάσισε πως η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου των 20 εκατομμυρίων ευρώ θα γίνει στις 6 Ιουλίου.

Στη Γενική Συνέλευση εκείνη θα δρομολογηθεί η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου των 20 εκατομμυρίων ευρώ που ουσιαστικά θα αποτελεί και τη νέα εποχή στον Παναθηναϊκό, όπου μεγαλομέτοχος του τριφυλλιού θα είναι ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«To ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που συνεδρίασε σήμερα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου του μεγαλύτερου παράγοντα του Ελληνικού αθλητισμού.

Επίσης αποφάσισε:

Tην σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ στις 6 Ιουλίου και ώρα 14.00 με θέματα:

A.Aύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέχρι 20εκ.ευρώ

Β.Εκλογή νέου Διοικητικού συμβουλίου

Γ.Έγκριση συμβάσεων

Επίσης, πιστοποίηθηκε η μερική καταβολή της τρέχουσας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου για ποσό 1.858.611 ευρώ, το οποίο καλύφθηκε από τον μέτοχο Ιωάννη Αλαφούζο

Αντικαταστάθηκε ως εκπρόσωπος του ερασιτέχνη στο ΔΣ ο Νίκος Πλυτάς από τον Παναγιώτη Μπόμη, τον οποίο το ΔΣ καλωσορίζει στον Παναθηναϊκό

Ορίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ στην επικείμενη Γενική συνέλευση της ΕΠΟ.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ