Έχουν τρελαθεί με Ολυμπιακό και Μάρκοβιτς οι Βέλγοι

Έχουν τρελαθεί με Ολυμπιακό και Μάρκοβιτς οι Βέλγοι

Έντονη ανησυχία έχουν προκαλέσει στους ιθύνοντες της Άντερλεχτ οι πληροφορίες που θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λάζαρ Μάρκοβιτς από τη Λίβερπουλ. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι δημοσιεύματα του βελγικού Τύπου δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στα όσα έχουν γραφτεί για τους ερυθρόλευκους και τον νεαρό εξτρέμ της αγγλικής ομάδας. Τονίζουν […]

Έντονη ανησυχία έχουν προκαλέσει στους ιθύνοντες της Άντερλεχτ οι πληροφορίες που θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λάζαρ Μάρκοβιτς από τη Λίβερπουλ. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι δημοσιεύματα του βελγικού Τύπου δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στα όσα έχουν γραφτεί για τους ερυθρόλευκους και τον νεαρό εξτρέμ της αγγλικής ομάδας. Τονίζουν μάλιστα πως είναι πιθανό ο Μάρκοβιτς να θελήσει να φύγει από την Άντερλεχτ για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Ο Μάρκοβιτς αγωνίστηκε στην Άντερλεχτ με την μορφή δανεισμού το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν και οι ιθύνοντες του βελγικού συλλόγου πίστευαν πως η Λίβερπουλ θα άφηνε τον παίκτη στην Άντερλεχτ ξανά με την μορφή δανεισμού.

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μάρκοβιτς. Μέχρι πριν από λίγες μέρες δεν ακούγονταν το παραμικρό για τον Λάζαρ κι αυτό ήταν ένα καλό νέο, σε ότι αφορά την προσπάθεια της Άντερλεχτ να κρατήσει τον παίκτη. Τώρα όμως υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Ολυμπιακός θέλει ν’ αποκτήσει τον Μάρκοβιτς από την Λίβερπουλ.

Η αγγλική ομάδα είχε δώσει πολλά χρήματα για να πάρει τον Σέρβο επιθετικό και σίγουρα θέλει ένα σημαντικό ποσό για την παραχώρηση του παίκτη. Ο Ολυμπιακός και η Άντερλεχτ πάντως δεν πρόκειται να δώσουν τα λεφτά που ακούγεται ότι θέλει η Λίβερπουλ. Ο ανταγωνισμός πλέον είναι μεγάλος για την Άντερλεχτ και κανείς δεν μπορεί ν’ αποκλείσει το ενδεχόμενο να διαλέξει άλλη πορεία ο Μάρκβιτς, να διαλέξει μια νέα περιπέτεια», αναφέρεται στο χαρακτηριστικό ρεπορτάζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ