Τεϊξέιρα : «Ο ΠΑΟΚ καθορίζει το μέλλον του Κάμπος»

Τεϊξέιρα : «Ο ΠΑΟΚ καθορίζει το μέλλον του Κάμπος»

Ο εκπρόσωπος του Τζάλμα Κάμπος, Αντόνιο Τεϊξέιρα, υποστήριξε πως το ενδιαφέρον της Αλάνιασπορ είναι υπαρκτό και πως με την επιστροφή του Ανγκολέζου επιθετικού στις προπονήσεις θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ.

Το συμβόλαιο του 30χρονου επιθετικού, Τζάλμα Κάμπος ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν την συνεργασία με τον Τζάλμα Κάμπος τα επόμενα χρόνια.

Από την άλλη υπάρχει το ενδιαφέρον από την Τουρκία με την Αλάνιασπορ να έχει πάρει πιο ζεστά το θέμα του έμπειρου επιθετικού. Ο μάνατζερ του Κάμπος, Αντόνιο Τεϊξέιρα, με δηλώσεις του στο Metrosport, μίλησε για το ενδιαφέρον που υπάρχει από την γειτονική χώρα.

«Είναι αλήθεια ότι για τον Τζάλμα ενδιαφέρεται η Αλάνιασπορ, όχι όμως και η Γκέζτεπε, όπως επίσης γράφτηκε στην Τουρκία. Οι άνθρωποι της Αλάνιασπορ μας έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους, όμως ο Τζάλμα έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον ΠΑΟΚ που είναι αυτός που καθορίζει το μέλλον του παίκτη».

Όσον αφορά για το τι πρόκειται να συμβεί από εδώ και στο εξής είπε: «Σε λίγες μέρες ο Τζάλμα θα επιστρέφει στην Ελλάδα για να αρχίσει προπονήσει, τότε θα συζητήσουμε με τον ΠΑΟΚ και θα ξεκαθαρίσει το θέμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ