ΠΑΟΚ : Το «ευχαριστώ» του Πρίγιοβιτς και τα  πειράγματα των Μακ και Γιώργου Σαββίδη (pic)

ΠΑΟΚ : Το «ευχαριστώ» του Πρίγιοβιτς και τα πειράγματα των Μακ και Γιώργου Σαββίδη (pic)

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό θέλησε να ευχαριστήσει τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του για την υπέροχη σεζόν που διέγραψε. Τι απάντησαν Γιώργος Σαββίδης και Μακ στα λεγόμενα του Σέρβου επιθετικού.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μπορεί να βρίσκεται στην Ρωσία και να ετοιμάζεται για την πρώτη αναμέτρηση με την Σερβία για το Μουντιάλ, όμως στο μυαλό του είναι ο ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος επιθετικός με αφορμή το βίντεο αφιέρωμα που ετοίμασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλησε να ευχαριστήσει την ομάδα για το σχετικό βίντεο, με ένα προσωπικό του μήνυμα από την επίσημη σελίδα του στο instagram.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Σε ευχαριστώ ΠΑΟΚ για αυτήν την υπέροχη σεζόν, είναι τιμή μου να αγωνίζομαι για αυτούς τους οπαδούς, για αυτήν την ομάδα αλλά και αυτήν την οικογένεια. Χαίρομαι που βοήθησα τον σύλλογο να ανέβει επίπεδο».

Βέβαια, το σχετικό ποστάρισμα δεν έμεινε απαρατήρητο από τον κόσμο της ομάδας, με τους οπαδούς να τον αποθεώνουν και να του δίνουν κίνητρο για ακόμα καλύτερες εμφανίσεις την νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ.

Εκτός από τα χιλιάδες μηνύματα που έλαβε ο 28χρονος επιθετικός, στην «παρέα» μπήκαν και οι Γιώργος Σαββίδης, αλλά και ο Ρόμπερτ Μακ. Ο πρώτος απάντησε στον Πρίγιοβιτς με γνωστό σύνθημα της Παρτιζάν, ενώ του ευχήθηκε και καλή επιτυχία με την εθνική του ομάδα στο Μουντιάλ.

Ενώ ο Σλοβάκος επιθετικός που αγωνίστηκε ως δανεικός φέτος με την φανέλα του ΠΑΟΚ, αρκέστηκε να «πειράξει» τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ, λέγοντάς του τα εξής: «Κάνε τα πάντα για να παίξεις βασικός στο Μουντιάλ, τώρα είσαι στην Σερβία, όχι στον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ