Το «παλάτι» του Ολυμπιακού από ψηλά! (vid)

Το «παλάτι» του Ολυμπιακού από ψηλά! (vid)

Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα που κατέγραψε το drone που πέταξε πάνω από το αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και βαδίζει πάνω σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Ο διοικητικός ηγέτης της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει ξοδέψει 40 εκατ. ευρώ για το προπονητικό κέντρο του Ρέντη και πλέον είναι ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη! Οι «ερυθρόλευκες» αθλητικές εγκαταστάσεις προσφέρουν όλες τις ανέσεις στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές του συλλόγου και όλοι όσοι έχουν περάσει από το Ρέντη μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το «παλάτι» του Θρύλου!

Ο Ολυμπιακός είναι στην ελίτ της Ευρώπης και έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται για το «στολίδι» του, που θα ζήλευαν πολλές ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου. Η πρώτη ομάδα, αλλά και τα τμήματα της Ακαδημίας, απολαμβάνουν τις ανέσεις που προσφέρουν οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ρέντη και όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου δουλεύουν απρόσκοπτα με στόχο την κορυφή.

Το «σπίτι» των Πειραιωτών όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια προκαλεί δέος και αποδεικνύει περίτρανα ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεφύγει έτη φωτός μακριά από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες.

Δείτε τα εναέρια πλάνα που κατέγραψε το drone του Olympiacos TV:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ