Η «πρώτη ενδεκάδα» του Πέδρο Μαρτίνς!

Η «πρώτη ενδεκάδα» του Πέδρο Μαρτίνς!

Ο Ολυμπιακός οδεύει στην ολοκλήρωση του «πρώτου γύρου» των μεταγραφικών του κινήσεων…

Μπορεί να μην έχει ανεβάσει στο φουλ τις μηχανές του για την υλοποίηση του μεταγραφικού του σχεδιασμού ο Ολυμπιακός, ωστόσο δεν έχει πραγματοποιήσει και λίγα πράγματα μέχρι τώρα, αν και βρίσκεται σε μία δύσκολη συγκυρία, σε ότι αφορά τις συνθήκες της αγοράς.

Το ξέρουμε όλοι μας ότι το καλοκαίρι που υπάρχει διοργάνωση όπως αυτή του παγκοσμίου κυπέλλου που θα ξεκινήσει τις επόμενες ώρες στην Ρωσία πάει πίσω όλο το παζάρι, ακόμη και για τους ελεύθερους παίκτες, όμως παρόλα αυτά οι ερυθρόλευκοι έχουν επισημοποιήσει τη συμφωνία τους με επτά ποδοσφαιριστές και ο συγκεκριμένος αριθμός μόνο μικρός δεν είναι για όσους μπορούν να εκτιμήσουν την κατάσταση.

Ο Μιγκέλ Γκερέρο είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού και αποτελεί τον έβδομο στην αλυσίδα από αυτούς που γνωρίζουν ότι θα συνεχίσουν την καριέρα τους στο Ρέντη. Ο χορός άνοιξε με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και στα βήματά του πορεύτηκαν και οι υπόλοιποι.

Ο Φετφατζίδης που γυρίζει κι αυτός στο λιμάνι, όπως και ο Γιαννιώτης που έρχεται μετά το διετή δανεισμό του για να διεκδικήσει τα «δικαιώματά» του κάτω από την ερυθρόλευκη εστία. Στις «επιστροφές» θα συναντήσουμε και αυτή του Κώστα Τσιμίκα που τα πήγε περίφημα στην Ολλανδία και μαζί με τον Κούτρη αναμένεται να αποτελέσουν τις επιλογές για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Για τη θέση στο «6άρι» υπάρχει η σοβαρή υποψηφιότητα του Αντρέ Πεδρόσα από την Σετούμπαλ, ενός παίκτη που αποτελεί την εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ποντάρει πολύ στα τρεξίματά του. Και ο Καμαρά που έχει αποκτηθεί από τον Γενάρη θα μπει στη διαδικασία με σκοπό να δικαιώσει το σκάουτιγνκ του Μοντέστο, όπως συνέβη με τον Παπέ Σισέ, ο οποίος θεωρείται πλέον πιο έτοιμος για να μονιμοποιηθεί στο κέντρο της ερυθρόλευκης άμυνας.

Και ο Δημήτρης Μάνος, από τον ΟΦΗ, θα διεκδικήσει την τρίτη θέση του επιθετικού, έχοντας στο βιογραφικό του την πρωτιά των σκόρερ της δεύτερης κατηγορίας, ενώ θα αποκτηθεί κι άλλος φορ σε πιο «υψηλά κυβικά», αν και εφόσον πουληθεί ο Ανσαριφάρντ μετά τις υποχρεώσεις του με το Ιράν στη Ρωσία.

Με αυτά τα δεδομένα απομένουν οι προσθήκες ενός ακόμη στόπερ (Μολέντο ή άλλος) και ενός μέσου (για το «8») για να προκύψει η «πρώτη ενδεκάδα» του Πέδρο Μαρτίνς με την οποία θα δουλέψει στην προετοιμασία.

Κι ένας ακόμη εξτρέμ αναμένεται να έρθει μέχρι το Ζέεφελντ και από κει και πέρα ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους … προηγούμενους παίκτες του, ώστε να μπορέσει να πάει μετά και στο δεύτερο γύρο των μεταγραφών του. Γιατί είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει και δεύτερος γύρος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ