Ο ΠΑΟΚ περιμένει χρήματα και από τον Όλσεν!

Ο ΠΑΟΚ περιμένει χρήματα και από τον Όλσεν!

Ο Ρόμπιν Όλσεν στον ΠΑΟΚ δεν έπιασε, πωλήθηκε στην Κοπεγχάγη αλλά ο Δικέφαλος κράτησε τουλάχιστον ένα 20% σε περίπτωση μεταπώλησης και αυτό του φέρει χρήματα καθώς για τον Σουηδό ενδιαφέρονται Ρόμα, Λίβερπουλ και Λεβερκούζεν.

Το καλοκαίρι του 2015 ο Φρανκ Άρνεσεν ως τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έφερε στον Δικέφαλο τον Ρόμπιν Όλσεν. Το κόστος της μεταγραφής έφτασε στις 650.000 ευρώ τα οποία καταβλήθηκαν στην Μάλμε.

Τότε ακόμη ήταν αναπληρωματικός τερματοφύλακας στην Εθνική Σουηδίας. Τους πρώτους μήνες παρουσίας του στον ΠΑΟΚ έκανε κάποια λάθη και πριν προλάβει να προσαρμοστεί πλήρως, έχασε τη θέση του βασικού για την οποία προορίζονταν από τον Παναγιώτη Γλύκο.

Κάποιοι… «ειδήμονες» στη Θεσσαλονίκη βιάστηκαν να τον βγάλουν παλτό και έτσι τον Ιανουάριο του 2016 πήγε δανεικός για έξι μήνες στην Κοπεγχάγη, η οποία τον πίστεψε περισσότερο και δικαιώθηκε.

Το Μάιο του 2016 η δανέζικη ομάδα πλήρωσε 600.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ και απέκτησε τον διεθνή Σουηδό τερματοφύλακα με μεταγραφή. Ο Όλσεν κατέκτησε με την Κοπεγχάγη τα νταμπλ του 2016 και του 2017, ενώ τις ίδιες χρονιές αναδείχθηκε και κορυφαίος Σουηδός τερματοφύλακας, έχοντας γίνει ήδη βασικός στην Εθνική του ομάδα.

Τώρα θα είναι βασικός και στο Μουντιάλ της Ρωσίας ενώ γι’ αυτόν ενδιαφέρονται η Ρόμα, η Λίβερπουλ και η Λεβερκούζεν! Στον ΠΑΟΚ τουλάχιστον κράτησαν το 20% σε περίπτωση μεταπώλησης, οπότε εφόσον πάρει μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα, τότε θα μπουν και κάποια χρήματα στο ταμεία του Δικέφαλου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ