Στην Αθήνα οι διαπραγματεύσεις ΑΕΚ – Αντερλεχτ για Βράνιες

Στην Αθήνα οι διαπραγματεύσεις ΑΕΚ – Αντερλεχτ για Βράνιες

Έντονες οι πιέσεις της Αντερλεχτ στην ΑΕΚ για τον Βράνιες. Ανέβασαν κι άλλο την προσφορά τους οι Βέλγοι.

Σε μεγάλο μεταγραφικό πόθο της Άντερλεχτ έχει εξελιχθεί ο Ογκνιέν Βράνιες, καθώς οι Βέλγοι δείχνουν διατεθειμένη να κυνηγήσουν μέχρι τέλους την απόκτησή του. Ο εκπρόσωπος του Βράνιες, που έχει άμεση συνεργασία με την Άντερλεχτ, φέρεται να είναι στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις με την Ένωση, την ίδια στιγμή που η τελευταία προσφορά του βελγικού συλλόγου φτάνει σύμφωνα με πληροφορίες τα 3 εκατομμύρια ευρώ!

Το εν λόγω ποσό είναι κατά περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ μεγαλύτερο από την αρχική πρόταση της Άντερλεχτ προς την ΑΕΚ και δείχνει τη διάθεση των Βέλγων να αποκτήσουν τον δυναμικό αμυντικό. Ο οποίος επίσης δείχνει από την μεριά του να πιέζει όσο μπορεί για αυτή τη μεταγραφή. Μιας και το δέλεαρ του συμβολαίου που προσφέρει η Άντερλεχτ (περίπου 800.000 ευρώ τον χρόνο) είναι τεράστιο.

Όλα δείχνουν πως οι εξελίξεις στην υπόθεση θα είναι άμεσες, καθώς δεν αποκλείεται στις επόμενες ώρες να υπάρξει συνάντηση των εμπλεκόμενων πλευρών. Με τους ανθρώπους που εκπροσωπούν την Άντερλεχτ αλλά και τον Βράνιες να έχουν συνάντηση με τους ιθύνοντες της Ένωσης προκειμένου να επέλθει συμφωνία.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρη όσον αφορά στο θέμα του Βράνιες, κοστολογώντας τον Βόσνιο άσο με ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο εφόσον οι Βέλγοι ανέβουν επίσημα πάνω από τα 3 εκατομμύρια ευρώ, δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο ποσό να πείσει την Ένωση και να παραχωρήσει τον Βόσνιο στόπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ