«Ο Βούκοβιτς στη λίστα της Αντερλεχτ ως εναλλακτική του Βράνιες»

«Ο Βούκοβιτς στη λίστα της Αντερλεχτ ως εναλλακτική του Βράνιες»

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, η Αντερλεχτ εξετάζει την περίπτωση του Σέρβου σέντερ μπακ του Ολυμπιακού ως εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αποκτήσει τον Βόσνιο από την ΑΕΚ.

Ο Όγκνιεν Βράνιες είναι ο μεγάλος στόχος της Αντερλεχτ για το κέντρο της άμυνας, με τους Βέλγους να προσφέρουν πλέον 3 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Βόσνιου σέντερ μπακ.

Η ομάδα του Βελγίου τις τελευταίες ώρες ανέβασε την προσφορά της για τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό, προκειμένου να πείσει την ΑΕΚ να πει το πολυπόθητο «ναι». Η περίπτωση του Βράνιες, ωστόσο, δεν είναι εύκολη και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στην Αντερλεχτ. Οι άνθρωποι της βέλγικης ομάδας «τρέχουν» την υπόθεση του Βράνιες, αλλά παράλληλα εξετάζουν και εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να αποκτήσουν τον αμυντικό της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «nieuwsblad.be» ένας από τους παίκτες που βρίσκεται στο στόχαστρο του βελγικού συλλόγου είναι και ο Γιάγκος Βούκοβιτς του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι το περασμένο καλοκαίρι απέκτησαν τον Σέρβο άσο από την Κόνιασπορ, αλλά δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα και τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Βερόνα.

Ο δανεισμός του στην ιταλική ομάδα ολοκληρώθηκε και πλέον επιστρέφει στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον υπολογίζει ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και αναμένεται να αποχωρήσει από το ρόστερ των Πειραιωτών. Για την περίπτωσή του φέρεται να έχει ενδιαφερθεί ο Ερυθρός Αστέρας, ενώ το όνομά του «παίζει» δυνατά και για την Φιορεντίνα. Σύμφωνα με τους Βέλγους, ο Βούκοβιτς βρίσκεται πλέον και στη λίστα της Αντερλεχτ ως αντί-Βράνιες, σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βόσνιου.

Εκτός από τον Σέρβο, οι άνθρωποι της Αντερλεχτ έχουν ξεχωρίσει επίσης τις περιπτώσεις του Ράφαελ Ρόσι της Μποαβίστα και του Κριστόφ Ερέλ της Τρουά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ