Νέα μεγαλύτερη πρόταση του ΠΑΟΚ για Βέρνμπλουμ!

Νέα μεγαλύτερη πρόταση του ΠΑΟΚ για Βέρνμπλουμ!

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε την πρόταση που έχει κάνει στον Βέρνμπλουμ κατά 500.000 ευρώ και πλέον του δίνει 5,5 εκ. ευρώ για τρία χρόνια.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ παραμένει πάντα ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ για τη μεσαία γραμμή και παρότι εδώ και πάνω από τρεις εβδομάδες δεν έχει δώσει την τελική απάντηση, ο Δικέφαλος επιμένει για την απόκτησή του.

Μάλιστα μετά τη χθεσινή (12/6) σύσκεψη του Ιβάν Σαββίδη με τον Λούμπος Μίχελ και το Ρασβάν Λουτσέσκου, αποφασίστηκε να συνεχιστεί η πίεση στον Σουηδό χαφ και να κατατεθεί νέα πρόταση ακόμη υψηλότερη από την προηγούμενη.

Έτσι ενώ ο ΠΑΟΚ έδινε μέχρι πρότινος περίπου 5 εκ. ευρώ στον Βέρνμπλουμ για τριετές συμβόλαιο, αύξησε την προσφορά του κατά 10% και έφτασε στα 5,5 εκ. ευρώ για τρία χρόνια!

Οι επιτελείς του Δικέφαλου, οι οποίοι βρίσκονται σε καθημερινή επαφή με τον παίκτη και τον μάνατζερ του, κατέστησαν σαφές για άλλη μια φορά πόσο τον θέλουν στην ομάδα και ευελπιστούν ότι η νέα πρόταση θα τον πείσει να γίνει κάτοικος Τούμπας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η νέα πρόταση του ΠΑΟΚ στον Βέρνμπλουμ είναι για συμβόλαιο 1,5 εκ. ευρώ τον χρόνο συν περίπου 300.000-350.000 ευρώ κάθε έτος σε μορφή πριμ και μπόνους επίτευξης στόχων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ