Ανησυχία των Βέλγων για Ολυμπιακό και Μάρκοβιτς

Ανησυχία των Βέλγων για Ολυμπιακό και Μάρκοβιτς

Δημοσιεύματα του βελγικού Τύπου αναφέρουν πως η Άντερλεχτ πρέπει να κινηθεί γρήγορα αν θέλει να κρατήσει τον Σέρβο εξτρέμ, προσθέτοντας πως ο Μάρκοβιτς έχει προταθεί και στον Ολυμπιακό.

Το όνομα του Λαζάρ ρ Μάρκοβιτς είδε το φως της δημοσιότητας ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού και οι πληροφορίες που θέλουν τον Σέρβο εξτρέμ να έχει προταθεί στους ερυθρόλευκους, έχουν θορυβήσει τους ιθύνοντες της Άντερλεχτ. Ο Μάρκοβιτς τελείωσε την σεζόν παίζοντας στην ομάδα των Βρυξελλών, με την μορφή δανεισμού από την Λίβερπουλ και δημοσιεύματα του βελγικού Τύπου ανέφεραν χαρακτηριστικά για το συγκεκριμένο θέμα.

«Η σεζόν ολοκληρώθηκε και η Άντερλεχτ θέλει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τον Μάρκοβιτς. Είναι δεδομένο πως θέλει να κρατήσει τον παίκτη και την επόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά στην Ελλάδα υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Σέρβος επιθετικός έχει προταθεί και στον Ολυμπιακό.

Ο παίκτης από την μια πλευρά θέλει να μείνει και από την άλλη ψάχνει για άλλες ευκαιρίες στην καριέρα του. Είναι σίγουρο πως η Άντερλεχτ πρέπει να βιαστεί στην υπόθεση του Σέρβου επιθετικού» αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα voetbalnieuws.be.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ