Στο «περίμενε» έχει η Ντιναμό, ΠΑΟΚ και Λέοβατς

Στο «περίμενε» έχει η Ντιναμό, ΠΑΟΚ και Λέοβατς

Κι ενώ ΠΑΟΚ και Λέοβατς περιμένουν τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για να ολοκληρωθεί η συμφωνία για τον 30χρονο αμυντικό, οι Κροάτες συζητάνε για την απόκτηση του 25χρονου Μπάρισιτς.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ να είχαν συμφωνήσει στον επαναπατρισμό του Μαρίν Λέοβατς, όμως τις τελευταίες ώρες υπάρχει μια στασιμότητα στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο 30χρονος αμυντικός του Δικεφάλου, τις προηγούμενες ημέρες πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στο Ζάγκρεμπ, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα, για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ντιναμό, η οποία συμφώνησε και με τον ΠΑΟΚ για την αγορά του έναντι περίπου 400 χιλιάδων ευρώ.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμα, καθώς οι άνθρωποι της Ντιναμό εξετάζουν παράλληλα και την περίπτωση του 25χρονου διεθνή αμυντικού, Μπόρνα Μπάρισιτς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κροατία, οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες στο θέμα της μεταγραφής του Λέοβατς στην ομάδα από το Ζάγκρεμπ, καθώς υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση από τον Κροάτη τεχνικό Νέναντ Μπιέλιτσα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ