Εξελίξεις με Πεδρόσα στον Ολυμπιακό

Εξελίξεις με Πεδρόσα στον Ολυμπιακό

Ο νεαρός μέσος της Σετούμπαλ, Αντρέ Πεδρόσα είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πολύ καλή άποψη για τον 21χρονο χαφ. Οι συζητήσεις με τον παίκτη και οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει τις εισηγήσεις του στην διοίκηση του Ολυμπιακού, σε ότι αφορά παίκτες που αγωνίζονται στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και μια από τις επιλογές του νέου τεχνικού των ερυθρόλευκων είναι ο Αντρέ Πεδρόσα. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός είναι κοντά σε συμφωνία με τον 21χρονο μέσο και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο Μαρτίνς έχει μιλήσει με πολύ καλά λόγια στην διοίκηση των ερυθρόλευκων για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Ο Πεδρόσα αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια την περσινή σεζόν με την φανέλα της Σετούμπαλ και χρήζει ιδιαίτερης μνείας ότι μπορεί να παίξει και σαν κεντρικός αμυντικός. Είναι δηλαδή παίκτης που μπορεί να βοηθήσει και σε άλλες θέσεις της εντεκάδας. Ο Μαρτίνς εκτιμά το ταλέντο του συμπατριώτη του και γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε έκανε θερμή εισήγηση για την απόκτηση του παίκτη.

Πάντα με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με την πλευρά του παίκτη είναι σε πολύ καλό επίπεδο και όλα δείχνουν ότι οι ερυθρόλευκοι είναι σε θέση να ολοκληρώσουν άμεσα την συγκεκριμένη μεταγραφή. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να σημειωθούν εξελίξεις με τον Πεδρόσα μέσα στις επόμενες δυο μέρες, καθώς ο παίκτης φαίνεται να ετοιμάζει βαλίτσες για να κάνει το ταξίδι στην χώρα μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ