«Ο Ιντέγε θέλει Ολυμπιακό»

«Ο Ιντέγε θέλει Ολυμπιακό»

Ένα ακόμη δημοσίευμα έρχεται υποστηρίζει ότι ο Μπράουν Ιντέγε προσπαθεί να ρίξει... γέφυρες επιστροφής προς τον Ολυμπιακό.

Ένα ακόμη δημοσίευμα που θέλει τον Μπραουν Ιντέγε να επιθυμεί την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, ήρθε να διατηρήσει το όνομα του Νιγηριανού στην επικαιρότητα.
Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο 30χρονος επιθετικός δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την εξέλιξη της καριέρας του που μετά τους Πειραιώτες τον έφερε στην Κίνα και συγκεκριμένα στην Tianjin Teda.

Στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε ο Ιντέγε δεν κατάφερε να διακριθεί ούτε στην Μάλαγα (1 γκολ σε 13 συμμετοχές) στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός. Αλλωστε η ομάδα της Ανδαλουσίας υποβιβάστηκε (τερμάτισε στην 20η και τελευταία θέση) και έτσι ο Νιγηριανός επιθετικός δεν πρόκειται να παραμείνει παίζοντας στη Segunda Division.

Έτσι όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα προσπαθεί να βρει επαφές και να ρίξει γέφυρες με την πλευρά του Ολυμπιακού.

Μάλιστα φέρεται διατεθειμένος ακόμη και να δεχθεί λιγότερα χρήματα από όσα παίρνει στην Κίνα. Τέλος να σημειώσουμε ότι με την Tianjin Teda, ο Ιντέγε έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ