Ολυμπιακός: Φήμες για Λαζάρ Μάρκοβιτς! (vids)

Ολυμπιακός: Φήμες για Λαζάρ Μάρκοβιτς! (vids)

Ο Σέρβος εξτρέμ της Λίβερπουλ προτάθηκε και εξετάζεται από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. - «Θέλει Ποντένσε ο Πέδρο Μαρτίνς» αναφέρουν οι Πορτογάλοι και επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του 10.gr που είχε γράψει ότι ο παίκτης αποτελεί την «καψούρα» του Κριστιάν Καρεμπέ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν φέρει στην Ελλάδα τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Ο Ισπανός στράικερ έχει περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί από τους Πειραιώτες.

Οι Ερυθρόλευκοι ενισχύουν την επιθετική τους γραμμή και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στον παίκτη που θα καλύψει το κενό που υπάρχει στις θέσεις των εξτρέμ. Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία γύρω από το όνομα του Λαζάρ Μάρκοβιτς της Λίβερπουλ. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, αλλά μπορεί να καλύψει με την ίδια άνεση τόσο την αριστερή πλευρά όσο και τη θέση πίσω από τον επιθετικό.

Ο 24χρονος άσος των Ρεντς προτάθηκε στους Ερυθρόλευκους και είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζουν στο μεγάλο λιμάνι. Ο Μάρκοβιτς ξεκίνησε την καριέρα του το 2011 στην Παρτιζάν και παρέμεινε στην ομάδα του Βελιγραδίου μέχρι το 2013, όταν και μετακόμισε στη Λισαβόνα για την Μπενφίκα. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του με τα χρώματα της πορτογαλικής ομάδας ήταν το διαβατήριό του για την Λίβερπουλ. Οι Ρεντς το καλοκαίρι του 2014 δαπάνησαν 25 εκατ. ευρώ και έκαναν δικό τους τον Σέρβο εξτρέμ.

https://www.youtube.com/watch?v=WLI-m_y5Vqc

Την πρώτη του σεζόν στο Ανφιλντ πραγματοποίησε συνολικά 34 συμμετοχές, έχοντας 3 γκολ και 1 ασίστ.  Το καλοκαίρι του 2015 δόθηκε δανεικός στην Φενερμπαχτσέ, όμως, αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών και έπαιξε μόλις σε 21 ματς (2 γκολ, 3 ασίστ). Τον Αύγουστο του 2016 παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας μέχρι τον Ιανουάριο του 2017. Ο Μάρκοβιτς αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια με την πορτογαλική ομάδας, έχοντας 2 γκολ.

https://www.youtube.com/watch?v=uCVooWE1Ajg

Στις αρχές του 2017 επέστρεψε στη Λίβερπουλ και δόθηκε ξανά δανεικός, αυτή τη φορά στη Χαλ. Στη βρετανική ομάδα παρέμεινε μέχρι το τέλος της σεζόν 2017-2018 και είχε 14 συμμετοχές με 2 γκολ. Το πρώτο μισό της περασμένης σεζόν βρισκόταν στο ρόστερ των Ρεντς, ενώ τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Αντερλεχτ. Στο Βέλγιο αγωνίστηκε σε 8 παιχνίδια, σκοράροντας 1 γκολ και μοιράζοντας 1 ασίστ.

Το συμβόλαιό με την Λίβερπουλ λήγει το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο, δύσκολα θα βρει χώρο στο ρόστερ της βρετανικής ομάδας. Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία γύρω από το όνομά του Σέρβου εξτρέμ και τον Ολυμπιακό, με τον παίκτη να έχει προταθεί και να εξετάζει από τους ανθρώπους του συλλόγου.

https://www.youtube.com/watch?v=Jzr9Jp6Z5W4

«Θέλει Ποντένσε στον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς»

Εκτός από τον Μάρκοβιτς, οι Πορτογάλοι επαναφέρουν στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο τον εξτρέμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ντάνιελ Ποντένσε. Εναν παίκτη, για τον οποίο είχε γράψει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ το10.gr την περασμένη Παρασκευή. Ο εν λόγω παίκτης αποτελεί την «καψούρα» του Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος είχε δηλώσει ότι θα τον ήθελε στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος, όπως και ο Σέρβος εξτρέμ, μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο 22χρονος μείνει ελεύθερος από τα «Λιοντάρια» και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του το όνομά του βρίσκεται στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ποντένσε είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Πορτογαλίας και τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια. Ο Ζόρζε Ζέσους τον χρησιμοποίησε κυρίως πίσω από τον επιθετικό, με τον Ιβηρα να μοιράζει 8 ασίστ. Ο Πορτογάλος είναι γέννημα-θρέμμα της Σπόρτινγκ, στην οποία έκανε τα πρώτα του βήματα και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Τη σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μορεϊρένσε, έχοντας 31 συμμετοχές, με 4 γκολ και 6 ασίστ.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ