Σε συζητήσεις με την Τραμπζονσπόρ ο Αντρέ Μαρτίνς

Σε συζητήσεις με την Τραμπζονσπόρ ο Αντρέ Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος μέσος θα μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την τούρκικη ομάδα.

Το καλοκαίρι του 2016 ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Αντρέ Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο μέσο στην πρώτη του σεζόν στο μεγάλο λιμάνι να πραγματοποιεί συνολικά 39 συμμετοχές.

Η δεύτερη χρονιά του στους Πειραιώτες δεν ήταν ανάλογη, με τα νούμερα του Ιβηρα χαφ να παίρνουν πτωτική πορεία. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μαρτίνς δεν βρισκόταν στις πρώτες επιλογές των προπονητών που πέρασαν από τον πάγκο του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει μόλις 14 συμμετοχές.

Ο Αντρέ Μαρτίνς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο, δεν βρίσκεται στα πλάνα του νέου τεχνικού των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς και αναμένεται να αποχωρήσει από το ρόστερ. Ο παίκτης θα φύγει ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση της Τραμπζονσπόρ.

Η τούρκικη ομάδα ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της τον Πορτογάλο μέσο, που εκτός από τον Ολυμπιακό έχει αγωνιστεί επίσης σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπελενένσες και Πινχαλνοβένσε. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, προκειμένου ο Αντρέ Μαρτίνς να μετακομίσει μόνιμα στην Τραπεζούντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ