Νίλσεν : «Δεν μπορώ να πιστέψω τί έκανα»

Νίλσεν : «Δεν μπορώ να πιστέψω τί έκανα»

Μετανιωμένος εμφανίζεται ο επιθετικός του Πανιωνίου Νίκι Νίλσεν ύστερα από τις κατηγορίες για άσκηση βίας σε γυναίκα, κατοχή ναρκωτικών και για ερωτικές περιπτύξεις μέσα σε δρόμο

Έμπλεξε για τα καλά ο Νίκι Νίλσεν με τον επιθετικό του Πανιωνίου να καταδικάζεται σε φυλάκιση ενός μήνα με αναστολή και 3.750 ευρώ πρόστιμο για όσα έκανε κατά τις διακοπές του στο Μονακό. Σύμφωνα λοιπόν με τα γαλλικά ΜΜΕ ο Δανός όντας σε κατάσταση μέθης χτύπησε μια γυναίκα που του έκανε παρατήρηση για τη συμπεριφορά του σε νυχτερινό μαγαζί ενώ πάνω του εντοπίστηκε μικροποσότητα κοκαΐνης. Επίσης στο κινητό του βρέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο με άσεμνες πράξεις μέσα στους δρόμους του Μονακό.

Ο ίδιος εμφανίστηκε μετανιωμένος σε δηλώσεις του μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τί έχει κάνει και παρουσιάστηκε έτοιμος να αποζημιώσει την κοπέλα που χτύπησε.

Από την πλευρά της η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα κινήσει τις διαδικασίες ώστε να μείνει ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής το συντομότερο δυνατό, μόλις 6 μήνες μετά τον ερχομό του στην Πλατεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ