Τελικό ξεκαθάρισμα για 2+1 προσθήκες

Τελικό ξεκαθάρισμα για 2+1 προσθήκες

Στην ΑΕΚ καταλήγουν στους στόχους για άκρα και επίθεση, εντάσσοντας παράλληλα στην ατζέντα και περιπτώσεις στόπερ

Το τελικό ξεκαθάρισμα όσον αφορά στους άμεσους μεταγραφικούς της στόχους κάνει τα τελευταία 24ωρα η ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της Ένωσης να ξεδιαλύνουν το τοπίο στη λίστα που έχουν στα χέρια τους. Προτεραιότητα ως γνωστόν αποτελεί η απόκτηση ενός εξτρέμ και ενός φορ, προκειμένου να καλυφθούν οι δύο βασικές ανάγκες της ομάδας.

Και για τις δύο συγκεκριμένες μεταγραφές στην ΑΕΚ έχουν ξεχωρίσει τους παίκτες που καλύπτουν τα «θέλω» του Μαρίνου Ουζουνίδη και άμεσα αναμένεται να προχωρήσουν τις επαφές. Προκειμένου να ξεκαθαριστούν οι υποθέσεις που είναι πιο εύκολο να τρέξουν και να υλοποιηθούν.

Ωστόσο λόγω των εξελίξεων με τον Βράνιες το τελευταίο διάστημα έχουν προστεθεί στην μεταγραφική ατζέντα του Δικεφάλου και λύσεις για τα μετόπισθεν. Η ΑΕΚ έχει εντοπίσει τουλάχιστον δύο περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που θα μπορούσαν να καλύψουν το κενό του Βόσνιου, έχοντας χαρακτηριστικά κοντά στα δικά του.

Μιλάμε δηλαδή για κεντρικούς αμυντικούς με ταχύτητα και άλμα, καθώς αυτό το στοιχείο έχει ζητήσει για τον αμυντικό που θα έρθει στην ΑΕΚ, αν πωληθεί ο Βράνιες, ο Ουζουνίδης. Επειδή όμως το θέμα του στόπερ είναι σε άμεση συνάρτηση με εκείνο του Βόσνιου αμυντικού, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε επίπεδο διερεύνησης. Με την ΑΕΚ να προχωρά τις περιπτώσεις του φορ και του εξτρέμ που «καίνε» και να προετοιμάζεται παράλληλα, για το ενδεχόμενο που κληθεί να αντικαταστήσει τον Βράνιες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ