Εξελίξεις και με στόπερ στο λιμάνι

Εξελίξεις και με στόπερ στο λιμάνι

Μετά την επικείμενη ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γκερέρο και του ΜακΚέι, ο Ολυμπιακός προχωράει και για στόπερ. Λισάντρο Λόπες και Νταμιέν Ντα Σίλβα είναι στο προσκήνιο για τους πειραιώτες. Γιατί οι Βραζιλιάνοι επαναφέρουν θέμα αποχώρησης του Μολέντο από την Ιντερνασιονάλ.

Η μεταγραφική μηχανή του Ολυμπιακού έχει «ζεσταθεί» για τα καλά και οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές του Γκερέρο και του ΜακΚέι, λίγες μέρες πριν από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του λιμανιού, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι πειραιώτες έχουν ήδη αποκτήσει Χριστοδουλόπουλο, Φετφατζίδη και Γιαννιώτη ενώ επέστρεψε και ο Τσιμίκας, μετά την πολύ καλή χρονιά που έκανε στην Ολλανδία. Όπως προαναφέραμε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ξεκινά την Παρασκευή και οι ερυθρόλευκοι στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην προσπάθεια απόκτησης κεντρικού αμυντικού.

Σε ότι αφορά λοιπόν το κέντρο άμυνας του Ολυμπιακού, υπάρχουν αυτή την στιγμή δύο περιπτώσεις που φαίνεται να έχουν το προβάδισμα. Ο λόγος για τον Λισάντρο Λόπες της Μπενφίκα και τον Νταμιέν Ντα Σίλβα που δεν ανανέωσε την συνεργασία του με την Καέν κι έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι και οι δύο περιπτώσεις είναι δύσκολες, καθώς αρκετές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση των δύο παικτών. Τα δεδομένα επίσης στην υπόθεση του Λόπες είναι διαφορετικά, καθώς ο Αργεντινός στόπερ έχει συμβόλαιο με την Μπενφίκα κι αυτό σημαίνει πως για να πάρει μεταγραφή ο λατινοαμερικάνος αμυντικός, θα πρέπει να συναινέσει η ομάδα της Λισαβόνας.

Ο Λόπες είναι πάντως στο μεταγραφικό «στόχαστρο» ισπανικών και ιταλικών ομάδων αλλά στην Πορτογαλία επιμένουν πως ο Ολυμπιακός δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για την απόκτηση του παίκτη. Οι Πορτογάλοι τονίζουν μάλιστα πως οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλές σχέσεις και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για τους ερυθρόλευκους.

Μεγάλος ανταγωνισμός και για Ντα Σίλβα

Στο μεγάλο λιμάνι έχουν σχηματίσει πολύ καλή άποψη και για τον Νταμιέν Ντα Σίλβα ο οποίος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Καέν. Ο Φρανσουά Μοντέστο γνωρίζει καλά τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό κι έχει μιλήσει με καλά λόγια στην διοίκηση των ερυθρόλευκων για τον παίκτη.

Πάντα με βάση τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Ολυμπιακός έχει κάνει επίσημη κίνηση στην πλευρά του Ντα Σίλβα αλλά ο έμπειρος κεντρικός μπακ δεν έχει ακόμα αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Το σίγουρο είναι πως οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει δυναμικό «μπάσιμο» στην υπόθεση του Ντα Σίλβα, αλλά ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος καθώς υπάρχουν και τουρκικές ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον παίκτη. Ο τουρκικός Τύπος μάλιστα επισημαίνει ότι δύο τουλάχιστον ομάδες της «γειτονικής» χώρας έχουν κάνει δελεαστικές προτάσεις στον πρώην αμυντικό της Καέν και περιμένουν την απάντηση του.

Οι Βραζιλιάνοι για Μολέντο

Ένα θέμα πάντως που σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο έχει να κάνει με τα τελευταία δημοσιεύματα στην Βραζιλία, αναφορικά με το μέλλον του Μολέντο. Ο Ολυμπιακός έκανε ότι μπορούσε για την απόκτηση του Βραζιλιάνου στόπερ και η πρόταση των ερυθρόλευκων στην Ιντερνασιονάλ ήταν εξαιρετική.

Το ίδιο και προς την πλευρά του παίκτη. Οι πειραιώτες αποφάσισαν τελικά ν’ ασχοληθούν με άλλες περιπτώσεις, αλλά τις δύο τελευταίες μέρες υπάρχουν νέα δημοσιεύματα στην Βραζιλία, τα οποία αναφέρουν πως είναι πιθανό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Μολέντο από την Ιντερνασιονάλ.

Αν μη τι άλλο τα δημοσιεύματα του βραζιλιάνικου Τύπου περί ενδεχόμενης φυγής του Μολέντο παρουσιάζουν ένα ενδιαφέρον καθώς φαίνεται πως οι σχέσεις του παίκτη με την διοίκηση της βραζιλιάνικης ομάδας δεν είναι και στο καλύτερο επίπεδο. Ίσως γιατί ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα, αυτή την φορά για να παίξει στον Ολυμπιακό, καθώς οι ερυθρόλευκοι είχαν κάνει μια πολύ καλή πρόταση στον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ