ΑΕΚ : Κοιτάζει τον Μπόρχα Ιγκλέσιας

ΑΕΚ : Κοιτάζει τον Μπόρχα Ιγκλέσιας

Την περίπτωση του Μπόρχα Ιγκλέσιας φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυσή της στην επίθεση.

Η ΑΕΚ δεν έχει βρει άκρη με τη Λας Πάλμας για την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο κι όπως είναι λογικό εξετάζει τις εναλλακτικές της επιλογές για την ενίσχυση της επίθεσης της. Ένας παίκτης που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι της Ένωσης είναι ο Μπόρχα Ιγκλέσιας, ο οποίος πραγματοποίησε εκπληκτική χρονιά με τη φανέλα της Σαραγόσα στη Segunda Division.

Ο 25χρονος επιθετικός αγωνίστηκε στην ισπανική ομάδα ως δανεικός από την Θέλτα Β’ και σε συνολικά 39 ματς φέτος σημείωσε 22 τέρματα και μοίρασε 6 ασίστ. Όπως είναι λογικό από τη χρονιά που έκανε, ο Ιγκλέσιας έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, με την Μπέτις να ετοιμάζει πρόταση για να τον κάνει δικό της.

Το συμβόλαιο του με την ομάδα του Βίγκο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019 και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, η πρώτη ομάδα της Θέλτα τον υπολογίζει για τη νέα χρονιά, καθώς τον έχει επαναφέρει στις τάξεις της. Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ «καίγεται» για την απόκτηση επιθετικού, η περίπτωση του Ιγκλέσιας αρέσει στους ανθρώπους της Ένωσης, αλλά είναι μία δύσκολη περίπτωση, καθώς υπάρχουν αρκετές ομάδες που παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από εκείνον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ