Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Τσούμπα Ακπόμ (vid)

Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Τσούμπα Ακπόμ (vid)

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής, από τους δεκάδες που έχουν προταθεί στον ΠΑΟΚ, είναι Τσούμπα Ακπόμ της Άρσεναλ που αγωνίστηκε φέτος στη Σιντ Τρούιντεντ.

Όσο δεν κλείνει η απόκτηση του Τεέμου Πούκι, αλλά και η ενεργοποίηση της συμφωνίας ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα για τον Πέδρο Κόντε, τόσο θα πληθαίνουν οι προτάσεις από μάνατζερ. Μια από αυτές είναι και η περίπτωση του Άγγλου επιθετικού, με καταγωγή από την Νιγηρία, Τσούμπα Ακπόμ.

Ο 22χρονος επιθετικός ανήκει στην Άρσεναλ και στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σιντ Τρούιντεντ, έχοντας ως συμπαίκτες τον Στέλιο Κίτσιου και τον Χάρη Χαρίση. Ο Ακπόμ πρόλαβε να καταγράψει 16 συμμετοχές, σημειώνοντας έξι τέρματα και μία ασίστ.

Με την φανέλα της Άρσεναλ, έχει αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια, μετρώντας και δύο ασίστ. Τις περισσότερες εμφανίσεις τις έκανε με την δεύτερη ομάδα από το Λονδίνο σε 50 εμφανίσεις έχει καταγράψει 33 γκολ! Ο Ακπόμ έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές ομάδες της Αγγλίας και σε συνολικά 40 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος έχει πετύχει 18 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ