«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ντιν Χέντερσον»

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ντιν Χέντερσον»

Βρετανική ιστοσελίδα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον νεαρό τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντιν Χέντερσον.

Ο νεαρός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντιν Χέντερσον, παρουσιάζεται να βρίσκεται στη λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού. Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail, η οποία ωστόσο τονίζει πως πρόσφατα και έπειτα από χρονοβόρες διαπραγματεύσεις, ο 21χρονος συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «κόκκινους διαβόλους».

Οι τελευταίοι προτίθενται να τον παραχωρήσουν δανεικό, αφότου ανακοινώσουν την επέκταση του συμβολαίου του. Πέρα από τους «ερυθρόλευκους», για τον Άγγλο γκολκίπερ ενδιαφέρονται επίσης η Τσέλσι, η Μπενφίκα, η Άρσεναλ και η Ρόμα. Παράλληλα, η Μπρίστολ Σίτι, η Στόουκ και η Λιντς που αγωνίζονται στην Τσάμπιονσιπ, επιθυμούν την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού από τη Γιουνάιτεντ.

Ο Χέντερσον βρέθηκε στη Ligue One τη σεζόν που μόλις έλαβε τέλος, φορώντας τη φανέλα της Σρούσμπερι και πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Διατήρησε ανέπαφη την εστία του σε 19 αναμετρήσεις και ψηφίστηκε στην ενδεκάδα της χρονιάς στο πρωτάθλημα, ενώ έχει περάσει από όλα τα κλιμάκια της εθνικής Αγγλίας, εκτός φυσικά από την πρώτη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ