Έργα συντήρησης στην Τούμπα

Έργα συντήρησης στην Τούμπα

Για πρώτη φορά οι επιτελείς του ΠΑΟΚ δεν θα κάνουν βελτιωτικά έργα στο γήπεδο της Τούμπας ενόψει της νέας χρονιάς, αλλά έργα συντήρησης, ενώ σε λίγες ημέρες καταφτάνει το κλιμάκιο της UEFA για να επιθεωρήσει το γήπεδο.

Οι επίσημες υποχρεώσεις για τους ασπρόμαυρους ξεκινούν από νωρίς και μάλιστα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό σημαίνει πως όλα θα πρέπει να είναι στην εντέλεια, εγκαταστάσεις γηπέδου, για να μπορέσει ο Δικέφαλος να αγωνιστεί στο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Σε λίγες ημέρες καταφτάνει κλιμάκιο της UEFA για να επιθεωρήσει το γήπεδο πριν δώσει την τελικό «ΟΚ» για την διεξαγωγή του αγώνα με μια εκ’ των Άγιαξ ή Βασιλεία.

Φέτος θα είναι η πρώτη χρονιά στη σύγχρονη ιστορία του σωματείου που δεν θα μπουν συνεργεία στο γερασμένο γήπεδο της Τούμπας, 59 ετών, για να γίνουν βελτιωτικά έργα. Σ’ αυτά τα 7 χρόνια που έχει στα χέρια του την ΠΑΕ ο Ιβάν Σαββίδης έχουν ξοδευτεί πολλές χιλιάδες ευρώ προκειμένου να γίνει η έδρα του ΠΑΟΚ, ένα κανονικό γήπεδο. Το 2013, ένα από τα πρώτα έργα που ολοκληρώθηκαν ήταν η επιδιόρθωση και η αποκατάσταση του εξωτερικού τούνελ μέσω του οποίου βγαίνουν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο.

Από εκεί και πέρα, τα τέρματα και τα δίχτυα που υπήρχαν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004 αντικαταστάθηκαν με καινούρια ευρωπαϊκού τύπου.

Επίσης έγιναν επιδιορθώσεις και στο χώρο στάθμευσης των φορτηγών OB VAN των τηλεοπτικών συνεργείων. Τέλος, πραγματοποιήθηκε ανακαίνιση στην προεδρική σουίτα του τρίτου ορόφου και γενικότερα σε όλους τους χώρους φιλοξενίας του τρίτου και του τέταρτου ορόφου.

Ένας μεγάλος βραχνάς για τους Θεσσαλονικείς ήταν ο αγωνιστικός χώρος. Μετά από παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδης έγινε σωστή δουλειά στον χλοοτάπητα και πλέον η Τούμπα έχει ένα αγωνιστικό χώρο πραγματικό χαλί. Μεγάλες παρεμβάσεις είχαμε και στα αποδυτήρια αρχικά αυτά που χρησιμοποιεί η ομάδα και στη συνέχεια των φιλοξενούμενων, αλλά και των διαιτητών.

Φέτος, δεν θα γίνουν βελτιωτικά έργα, αλλά έργα συντήρησης, στον αγωνιστικό χώρο στις κερκίδες, στις τουαλέτες και όπου άλλου χρειάζεται για να δείχνει η Τούμπα φιλόξενη προς τους φιλάθλους. Άλλωστε όπως λένε στην Τούμπα, από τότε που ήρθε ο Σαββίδης στην ομάδα έχει αλλάξει τα πάντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ