Ανανέωσε με ΠΑΣ και ο Νικολιάς

Ανανέωσε με ΠΑΣ και ο Νικολιάς

Ο κεντρικός μέσος των Γιαννιωτών, Αλέξανδρος Νικολιάς, ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα για άλλα δύο χρόνια.

Ο 23χρονος μέσος που ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΚ, είναι κάτοικος Ιωαννίνων από τον Γενάρη του 2016 και τη σεζόν που τελείωσε είχε 17 συμμετοχές (6 βασικός) και ένα γκολ με τον ΠΑΣ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο Νικολιάς μπήκε και αυτός στην… γκρουπ των Ελλήνων παικτών που ανανέωσαν το συμβόλαιό τους και θα είναι παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ και οι δηλώσεις του παίκτη:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Νικολιά έχοντας σπίτι του και αυτός την ομάδα των Ιωαννίνων μέχρι τις 31/12/2020.

Ο Αλέξανδρος δήλωσε στο pasgiannina.gr μετά την υπογραφή της ανανέωσης:

“Είναι μεγάλη μου χαρά που ανανέωσα στην ομάδα του ΠΑΣ, η οποία είναι οικογένεια μου πλέον, και θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με τους ίδιους ανθρώπους που όλο αυτό το διάστημα με έχουν στηρίξει και με έχουν βοηθήσει να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Χριστοβασίλη και την οικογένεια του, τον τεχνικό της ομάδας μας κ.Πετράκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Δυνατά όλοι μαζί με τον κόσμο στο πλάι μας, θα έχουμε μία καλή χρονιά”».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ