Marca: «Η ΑΕΚ πρέπει να ξεχάσει τον Αραούχο»

Marca: «Η ΑΕΚ πρέπει να ξεχάσει τον Αραούχο»

Σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα Marca συνιστά στην ΑΕΚ να ξεχάσει τον Σέρχιο Αραούχο καθώς η θέση της Λας Πάλμας είναι ξεκάθαρη: ο παίκτης δεν πωλείται. Επιπλέον αναφέρει τους έτερους λόγους που «δεσμεύουν» τον Αργεντίνο στην Ισπανία.

Η Λας Πάλμας είναι σαφής όσον αφορά την περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής δεν πωλείται. Επέστρεψε στα Κανάρια Νησία για να παραμείνει καθώς θα έχει πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα στην προσπάθειά της για επάνοδο στη La Liga. Αυτά αναφέρει το ρεπορτάζ της Marca.

Ως εκ τούτου το ενδεχόμενο ενός νέο δανεισμού ή η περίπτωση πώλησης δεν εξετάζονται, εκτός εάν η λέσχη λάβει μια προσφορά στην οποία δεν μπορεί επουδενί να αρνηθεί. Επιπλέον, η Λας Πάλμας εργάζεται ήδη για τη βελτίωση των όρων του συμβολαίου του, τόσο αναφορικά με το μισθό του παίκτη όσο και στη διάρκεια και στην αύξηση της ρήτρας αποδέσμευσης.

Όσον αφορά την ΑΕΚ, οι Ισπανοί προτείνουν να ξεχάσει τον ταλαντούχο επιθετικό και να στραφεί σε άλλη λύση καθώς ο παίκτης δεν πωλείται. Μάλιστα στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται λόγος και για τους έτερους μνηστήρες του Τσίνο εκ Κίνα και Αμερικής ορμώμενοι.

Και κλείνει επισημαίνοντας ότι εκτός από την αγάπη που θέλει να του δείξει ο σύλλογος, υπάρχουν δύο ακόμα λόγοι για να παραμείνει στους Νησιώτες ο τρελός Αργεντίνος. Αφενός η παρουσία στον πάγκο της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ του προπονητή που τον «αναγέννησε» κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ΑΕΚ και αφετέρου η επιθυμία του ίδιου να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του (έγινε πατέρας μόλις πριν από ένα χρόνο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ