ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: O Χατσερίντι σήμερα στη Θεσσαλονίκη (pic)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: O Χατσερίντι σήμερα στη Θεσσαλονίκη (pic)

Στην συμπρωτεύουσα αναμένεται εντός της ημέρας ο διεθνής κεντρικός αμυντικός Εβγέν Χατσερίντι μαζί με τον Ουκρανό ατζέντη Βαντίμ Σαμπλί!

Παρουσία του νεαρού Ουκρανού μάνατζερ, Βαντίμ Σαμπλί, έρχεται στη χώρα μας σήμερα (11/06) ο θηριώδης αμυντικός Εβγέν Χατσερίντι ή Ευγένιος Χατσερίδης αν προτιμάτε. Κράτησε… έξι χρόνια αυτή η κολώνια, όμως από τέλη Μάη ο μεταγραφικός πόθος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, είναι με κάθε επισημότητα μέλος της ασπρόμαυρης οικογένειας.

Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός, μέχρι πρότινος της Ντιναμό Κιέβου, βρισκόταν διαχρονικά στη λίστα του Δικέφαλου του Βορρά. Πάντα κάτι έμπαινε εμπόδιο στην υλοποίηση της μεταγραφής. Αρχικά ήταν η τιμή πώλησης του που υπολογιζόταν περί τα 4.000.000 ευρώ, ποσό απαγορευτικό για τους Θεσσαλονικείς. Εσχάτως ο αντζέντης του, Ιβάν Πιροζένκο, που φοβούμενος ότι περνάει στα… χωρικά ύδατα του Βαντίμ Σαμπλί αναζητούσε άλλες προτάσεις για τον πελάτη του.

Εν τέλει όμως η πολύ καλή προσωπική σχέση του δαιμόνιου agent Σαμπλί με την οικογένεια Σαββίδη και τον Λούμπος Μίχελς και η επιθυμία του διοικητικού ηγέτη της ομάδας, που πήρε πάνω του τις διαδικασίες, οδήγησαν σε αίσιο τέλος την ιστορία!

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο πλευρές θα συμπορευτούν για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 31χρονος στόπερ διάλεξε τη φανέλα με τον αριθμό «34» και εντός ολίγων ωρών θα κάνει τις πρώτες του βόλτες δίπλα στον Θερμαϊκό με θέα τον Λευκό Πύργο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ