«Κλείνει στην Άντερλεχτ ο Βράνιες»

«Κλείνει στην Άντερλεχτ ο Βράνιες»

Νέα δημοσιεύματα του βελγικού Τύπου αναφέρουν πως η Άντερλεχτ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Όγκνιεν Βράνιες από την ΑΕΚ.

Έτοιμη να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Όγκνιεν Βράνιες από την ΑΕΚ είναι η Άντερλεχτ σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα βελγικών ιστοσελίδων, με τα σχετικά ρεπορτάζ να αναφέρουν πως η ομάδα των Βρυξελλών θα προχωρήσει άμεσα στην απόκτηση του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού.

Το πρωί υπήρξε το ρεπορτάζ της Lecapitale που έκανε λόγο για πρόταση της Άντερλεχτ ύψους 2,1 εκατ. ευρώ αλλά μετά το μεσημέρι υπάρχουν δημοσιεύματα («walfoot.be και «Het Nieuwsblad) που επισημαίνουν πως ο διεθνής στόπερ της Ένωσης «κλείνει» στην Άντερλεχτ. Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό πως οι εξελίξεις στην υπόθεση του Βράνιες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον και ίσως μάλιστα να υπάρξουν νέα και στην διάρκεια της σημερινής μέρας.

Πάντα με βάση τα ρεπορτάζ του βελγικού Τύπου, η συμφωνία της Άντερλεχτ με την ΑΕΚ για την μεταγραφή του Βράνιες είναι στα δύο εκατ. ευρώ ενώ ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο που θα του αποφέρει 800.000 ευρώ τον χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ