Κατσαρής : «Φέτος μας κέρδισαν μόνο εκτός αγωνιστικών χώρων»

Κατσαρής : «Φέτος μας κέρδισαν μόνο εκτός αγωνιστικών χώρων»

Ο Θανάσης Κατσαρής με αφορμή την ταινία του ΠΑΟΚ επισήμανε ότι ο Δικέφαλος έχει ξεφύγει τα τελευταία χρόνια.

Ο Θανάσης Κατσαρής απόλαυσε χθες (10/6) το βράδυ την ταινία-ντοκιμαντέρ του ΠΑΟΚ «Final 2018 – The movie» και μιλώντας για την ομάδα επισήμανε ότι βρίσκεται πολύ μπροστά και εκτός γηπέδων.

«Με αυτήν την ταινία ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι ξεφεύγει. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά γενικά και δημιουργικά», επισήμανε ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Για το αν δικαίωσε τις προσδοκίες του το έργο που είδε, τόνισε: «Φυσικά τις δικαίωσε. Ήταν κάτι άλλο να το νιώθεις μέσα στο γήπεδο και άλλο να το βιώνεις μέσα από μία ταινία. Ήταν κάτι ξεχωριστό. Μακάρι να είναι η απαρχή και για τις άλλες ομάδες, να έχουν να θυμούνται πλέον οι μετέπειτα γιατί αυτό θα μείνει και θα μπορεί ο καθένας να το έχει στο σπίτι του».

Τέλος μιλώντας για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο ΠΑΟΚ είπε: «Στον ΠΑΟΚ αρχίζουμε να λέμε ότι δε λείπει τίποτα. Υπάρχει οργάνωση, χρήματα, υπάρχει πολύ καλή ομάδα. Λείπει να αρχίσουν οι αντίπαλοι να σκέφτονται ότι ο ΠΑΟΚ δεν τους υπολογίζει και εκτός αγωνιστικών χώρων. Φέτος μας κέρδισαν εκτός αγωνιστικών χώρους, όχι στους αγωνιστικούς χώρους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ