Βιεϊρίνια : «Του χρόνου να πάρουμε το πρωτάθλημα που μας έκλεψαν»

Βιεϊρίνια : «Του χρόνου να πάρουμε το πρωτάθλημα που μας έκλεψαν»

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ήταν συμπαρουσιαστής της ταινίας του ΠΑΟΚ αλλά μέσω Skype από την Κρήτη και τόνισε ότι θέλει περισσότερους τίτλους.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε χθες (10/6) το βράδυ την ταινία-ντοικιμαντέρ «Final 2018 – The movie», η οποία γυρίστηκε σε χρόνο ρεκόρ για την κατάκτηση του Κυπέλλου με 2-0 απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Κεντρικός παρουσιαστής ήταν ο Παναγιώτης Αρωνιάδης (στέλεχος του γραφείου Τύπου), ο οποίος είχε και την ιδέα για να γυριστεί η ταινία σε σκηνοθεσία του Κώστα Αμοιρίδη.

Συμπαρουσιαστής όμως ήταν ο Αντρέ Βιεϊρίνια! Όχι όμως μέσα από το σινεμά που προβλήθηκε το έργο, αλλά από την Κρήτη όπου κάνει διακοπές μέσω Skype!

«Ξέρω ότι δεν περιμένατε να δείτε εμένα ως παρουσιαστή της ταινίας του Κυπέλλου που κερδίσαμε, αλλά μήπως περιμένατε να με δείτε να παίζω αριστερό μπακ όλη τη χρονιά;», τόνισε με χιούμορ και όλη η αίθουσα του σινεμά ξέσπασε σε γέλια.

Αυτά που είπε στη συνέχεια ο Πορτογάλος ήταν πολύ σημαντικά: «Το θέλαμε πάρα πολύ αυτό το Κύπελλο για να δώσουμε απαντήσεις αλλά και να αποδείξουμε πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Κερδίσαμε πανάξια την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ και πήραμε δίκαια το Κύπελλο. Τα καλύτερα έρχονται».

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια τόνισε ότι επέστρεψε στον ΠΑΟΚ για να κερδίσει τίτλους: «Ήθελα πολύ να κερδίσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ και στην πρώτη μου θητεία, από το 2008 έως το 2012 δεν τα κατάφερα. Επέστρεψα με στόχο να πάρουμε τώρα τίτλους και ελπίζω από το Κύπελλο να είναι μόνο η αρχή. Τα επόμενα χρόνια μακάρι να έρθουν ακόμη περισσότερα τρόπαια στον ΠΑΟΚ. Του χρόνου μπορούμε να πάρουμε και το Πρωτάθλημα που μας έκλεψαν τη σεζόν που πέρασε…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ