ΑΕΚ : Κλείνει άμεσα εξτρέμ

ΑΕΚ : Κλείνει άμεσα εξτρέμ

Οι Ουζουνίδης και Λυμπερόπουλος έχουν ξεχωρίσει δυο περιπτώσεις για τα άκρα της επίθεσης και οι κιτρινόμαυροι τελειώνουν μέσα στη βδομάδα την απόκτηση εξτρέμ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απόκτηση ακραίου επιθετικού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι κιτρινόμαυροι είναι σε διαδικασία προχωρημένων συζητήσεων με τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ο προπονητής της Ένωσης και ο τεχνικός διευθυντής της, έχουν ξεχωρίσει δυο περιπτώσεις για τα άκρα της επίθεσης από την Ισπανία και στόχος είναι να «κλείσει» το συγκεκριμένο θέμα μέσα στην εβδομάδα.

Οι δύο άνδρες είναι σε καθημερινή επικοινωνία και σύντομα αναμένονται εξελίξεις στο θέμα της απόκτησης ακραίου επιθετικού. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας φέρεται διατεθειμένη να δαπανήσει ένα ποσό γύρω στις 500-600 χιλιάδες ευρώ, όσο δηλαδή προσφέρουν με τη νέα συμφωνία στον Πέτρο Μάνταλο.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως Ουζουνίδης και Λυμπερόπουλος συζητούν πάντα και για την απόκτηση σέντερ φορ, μετά την επιστροφή του Αραούχο στην Λας Πάλμας και ο Έλληνας τεχνικός έχει κάνει τις προτάσεις του στον τεχνικό διευθυντή των κιτρινόμαυρων. Πάντως, οι κιτρινόμαυροι έχουν καθημερινά πολλές προτάσεις παικτών στα χέρια τους που αφορούν ελεύθερους ή με ομάδα που όμως παραχωρούνται δανεικοί. Το σίγουρο είναι πως μεταγραφική προτεραιότητα της ΑΕΚ είναι η απόκτηση ακραίου επιθετικού κι εκεί έχουν ρίξει το βάρος των προσπαθειών τους οι άνθρωποι της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ