Ανανέωσαν και οι Στρέζος και Ποτουρίδης στον ΟΦΗ

Ανανέωσαν και οι Στρέζος και Ποτουρίδης στον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε όλες τις ανανεώσεις που είχε προτείνει στην ΠΑΕ ο Νίκος Παπαδόπουλος. Γιάννης Ποτουρίδης και Γιώργος Στρέζος συμφώνησαν για νέα συμβόλαια στην ομάδα του Ηρακλείου.

Δύο ακόμη παίκτες διατήρησε στο δυναμικό του ενόψει Σούπερ Λίγκας ο ΟΦΗ. Ο λόγος για τους Γιώργο Στρέζο και Γιάννη Ποτουρίδη. Ο Στρέζος που είχε έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο ανανέωσε για ακόμη έναν, ενώ ο Ποτουρίδης ανανέωσε για τρία χρόνια.

Έτσι όπως τονίζουν οι ασπρόμαυροι «…ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε στο 100% τις ανανεώσεις που έχει προτείνει η τεχνική ηγεσία, για τον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Γιώργο Στρέζο: «Είχε ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, το επέκτεινε για ένα ακόμη! Ο λόγος για τον Γιώργο Στρέζο, ο οποίος θα είναι για τα επόμενα δυο χρόνια ο φύλακας-άγγελος της εστίας του ΟΦΗ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, εκτιμώντας την προσφορά του 23χρονου γκολκίπερ και τη συμβολή του στην άνοδο, επέκτεινε τη συνεργασία μαζί του, μέχρι το καλοκαίρι του 2020, με καλύτερες αποδοχές. Είναι μια κίνηση με προοπτική για τον ΟΦΗ, για τον καλύτερο τερματοφύλακα της Football league.

«Στον ΟΦΗ μας, για δυο ακόμη χρόνια, ο φύλακας-άγγελος της εστίας μας!
Μπράβο Γιώργο! #ofi1925» ανέφερε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ανακοινώνοντας στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, την επέκταση της συνεργασίας, με τον Γιώργο Στρέζο.

Ο Γιώργος Στρέζος γεννήθηκε στις 6 Ιουλίου 1995. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών. Πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, ενώ είχε δοκιμαστεί και στον Παναθηναικό.

Στον ΠΑΟΚ ο Στρέζος έμεινε από το 2008, έως το 2013. Το 2014 αποκτήθηκε απο τον Ολυμπιακό και μάλιστα έκανε προετοιμασία με την πρώτη ομάδα στο Ζέεφελντ.
Εμεινε για τρία χρόνια στον Ολυμπιακό υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο. Ακολούθησε η Παναχαική, ο Παναιγιάλειος και μετά ο ΟΦΗ, στον οποίο βρίσκεται τον τελευταίο 1.5 χρόνο.

Βασικός και αναντικατάστατος κάτω από τα γκολπόστ, πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football league και την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Γιάννη Ποτουρίδη: «Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε στο 100% τις ανανεώσεις που έχει προτείνει η τεχνική ηγεσία, για τον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ!
Ο Γιάννης Ποτουρίδης, εκ των κορυφαίων της φετινής πορείας του ΟΦΗ στην Football league, απάντησε και αυτός θετικά στην πρόταση του ΟΦΗ και θα είναι και αυτός μέλος της ομάδας, στην επιστροφή της στην Σούπερ Λίγκ.

Στον Ποτουρίδη, ο ΟΦΗ, έκανε πρόταση για τα επόμενα τρία χρόνια, εκτιμώντας την προσφορά και τη συμβολή του στην φετινή άνοδο της ομάδας. Ο Γιάννης Ποτουρίδης γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 1992. Εχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Πλατανιά, Νοβάρα, Πανθρακικό, Λάρισα. Αργότερα αγωνίστηκε για 6 μήνες αγωνίστηκε στην Πολωνία. Απο το καλοκαίρι του 2017 είναι παίκτης του ΟΦΗ. Με τον ΟΦΗ κατέκτησε το πρωτάθλημα της Football league και την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ.

«Για 3 ακόμη χρόνια στον ΟΦΗ μας ο «βράχος» της άμυνας μας!
Γιάννη, Μπράβο! #ofi1925» ανέφερε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στην επίσημη σελίδα της στο Facebook στην ανακοίνωση της ανανέωσης του 26χρονου αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού».

Ποτουρίδης: «Πάντα θα ματώνω τη φανέλα και θα δίνω το 100% για τον ΟΦΗ».

Με τα λόγια αυτά στην επίσημη σελίδα της ομάδας ο Γιάννης Ποτουρίδης, εξέφρασε τα συναισθήματά του για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ.

Οπως τονίζει: «οι συζητήσεις πήγαν καλά με τη διοίκηση. Δεν είχαμε θέμα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή. Από την πρώτη στιγμή, είχα ξεκαθαρίσει πως θέλω να συνεχίσω στην ομάδα».

Για τη νέα περίοδο στην Σούπερ Λίγκ, ο Γιάννης Ποτουρίδης, λέει ότι «τελείωσε μια δύσκολη χρονιά για μας και τώρα έχουμε μπροστά μας την Σούπερ Λίγκ, μια κατηγορία που θέλει σκληρή δουλειά και έχει μεγάλες απαιτήσεις. Σκυμμένα κεφάλια και συνεχίζουμε τη δουλειά» επισημαίνει ο κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ.

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει κρατήσει τον βασικό κορμό, ο Ποτουρίδης, τονίζει πως «παίζει μεγάλο ρόλο αυτό. Είμαστε μια οικογένεια. Δεμένοι μεταξύ μας και ξέρει ο ένας τον άλλο. Οποιο νέο πρόσωπο και αν έρθει όμως, εμείς θα τον αγκαλιάσουμε, όπως κάναμε και τον Ιανουάριο, με τα παιδιά που ήρθαν και μας βοήθησαν πολύ».

Ο Ποτουρίδης στέλνει και ένα μήνυμα στον κόσμο του ΟΦΗ. Όπως λέει «ένα μεγάλο ευχαριστώ από μένα για τη στήριξη του. Η υπόσχεση μου είναι ότι θα δίνω πάντα το 100% και θα ματώνω τη φανέλα σε κάθε παιχνίδι, όπως έκαναν και φέτος, ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ