Τι είπαν Ερέρα και Καρυπίδης στην πρώτη τους συνάντηση

Τι είπαν Ερέρα και Καρυπίδης στην πρώτη τους συνάντηση

Οι αποφάσεις για το ρόστερ και τα νέα πρόσωπα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Από νωρίς σήμερα το πρωί έπιασαν δουλειά Πάκο Ερέρα και Θόδωρος Καρυπίδης και συναντήθηκαν για να βάλουν μπρος θέματα, που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης για τον Άρη της νέας σεζόν.

Πρώτο θέμα στη διάταξη ήταν, φυσικά, οι μεταγραφικοί στόχοι, που, όπως φαίνεται, θα προέρχονται κυρίως από την Ισπανία, με βάση της προτάσεις του Ερέρα, που άλλωστε γνωρίζει την εκεί αγορά από πρώτο χέρι.

Οι πρώτες μεταγραφές, όπως σας ενημέρωσε το to10.gr αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Το ξεκαθάρισμα του υπάρχοντος υλικού είναι άλλο ένα ζήτημα που μονοπώλησε τη συζήτηση, καθώς θα πρέπει να συμφωνηθεί ποιοι θα αποχωρήσουν, ώστε να φανεί και ποιες θέσεις χρειάζονται επιπλέον ενίσχυση.

Παρόντες σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης ήταν άνθρωποι, που αναμένεται να αναλάβουν ενεργό ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα και πιθανότατα θα αναλάβουν το σκέλος του σκάουτινγκ. Το ραντεβού του νέου προπονητή με τον πρόεδρο των κίτρινων ανανεώθηκε για αύριο και αναμένεται και πάλι να μιλήσουν για τα ίδια θέματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ