«Ενδιαφέρον για Μάριν από Κίνα»

«Ενδιαφέρον για Μάριν από Κίνα»

Γερμανική ιστοσελίδα αναφέρει πως κινέζικη ομάδα έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γερμανού εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Το τελευταίο διάστημα έχουν γραφτεί πολλά για επαφές του Μάρκο Μάριν με τον Ερυθρό Αστέρα και το ενδεχόμενο μεταγραφής του Γερμανού εξτρέμ στην ομάδα του Βελιγραδίου. Ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει και νέο «σενάριο» που θέλει τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδας από την Κίνα. Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα transfermarkt.de η οποία επισημαίνει χαρακτηριστικά.

«Ο Μάρκο Μάριν έχει παίξει σε Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Βέλγιο, Τουρκία και Ελλάδα. Έχει δηλαδή αγωνιστεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες από τότε που άφησε την Γερμανία. Είναι όμως πιθανό το ενδεχόμενο μιας νέας μετακόμισης, αυτή την φορά όμως για νέα ήπειρο, καθώς υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ομάδα από την Κίνα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του διεθνούς ακραίου επιθετικού.

Η χρονιά που ολοκληρώθηκε δεν ήταν καλή για τον Ολυμπιακό, καθώς η ομάδα του Πειραιά τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και ο Μάριν είναι πιθανό να φύγει. Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν συζητήσεις του παίκτη με τον Ερυθρό Αστέρα αλλά δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ