Πρόταση-μαμούθ στον Λέμα από ομάδα της Αραβίας

Πρόταση-μαμούθ στον Λέμα από ομάδα της Αραβίας

Απομακρύνεται ο Κριστιάν Λέμα από τον Ολυμπιακό, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα από την Πορτογαλία, ο Αργεντινός αμυντικός έχει δεχτεί μεγάλη πρόταση από ομάδα της Αραβίας.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και το πρώτο όνομα στη λίστα των ερυθρόλευκων είναι ο σέντερ μπακ της Μπελγράνο, Κρίστιαν Λέμα. Ο 28χρονος αμυντικός μένει ελεύθερος από την ομάδα της Αργεντινής, καθώς απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που δέχτηκε κι ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της O’Jogo όμως, ο Αργεντινός στόπερ φαίνεται πως απομακρύνεται από τους ερυθρόλευκους, διότι έχει δεχτεί πρόταση-μαμούθ από ομάδα της Αραβίας. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η πορτογαλική ιστοσελίδα τις τελευταίες εβδομάδες ο 28χρονος αμυντικός αποτελεί μεταγραφικό στόχο πολλών ομάδων από την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων ο Ολυμπιακός και η Μπενφίκα, αλλά όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Ο λόγος είναι πως σύλλογος από τη Μέση Ανατολή, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, έχει καταθέσει τεράστια προσφορά στην πλευρά του Αργεντινού για να τον αποκτήσει. Οι οικονομικοί όροι της πρότασης δεν έχουν γίνει γνωστοί, αλλά ο Λέμα δύσκολα θα πει «όχι», με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να ψάχνει για εναλλακτικές επιλογές, καθώς δεν μπορεί να ματσάρει μια τόσο μεγάλη πρόταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λέμα έχει πραγματοποιήσει πολύ καλή χρονιά κι έχει αγωνιστεί σε συνολικά 22 ματς τη φετινή σεζόν με την Μπελγράνο, ενώ έχει πετύχει και δύο γκολ. Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Νιούελς και Τίγκρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ