Ίβιτς: «Χτυπήθηκα εγώ, χτυπήθηκε και ο Γκαρθία»

Ίβιτς: «Χτυπήθηκα εγώ, χτυπήθηκε και ο Γκαρθία»

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για πρώτη φορά από τότε που έφυγε από τον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως και του ίδιου στη Λεωφόρο και του Γκαρθία στην Τούμπα ήταν χτυπήματα, που δεν πρέπει να επαναληφθούν.

Ο Βλάνταν Ίβιτς ένα χρόνια μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ αποφάσισε πριν λίγο καιρό να συνεχίσει την καριέρα του στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Έως τώρα δεν είχε μιλήσει ποτέ δημόσια, αλλά «έλυσε» τη σιωπή του και έδωσε μια συνέντευξη στη «metrosport» αναφερόμενος σε όλα τα θέματα που αφορούν στην επικαιρότητα του Δικέφαλου και όχι μόνο.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον τραυματισμό του από το κουτάκι της μπίρας στη Λεωφόρο, αλλά και στο περιστατικό με τον Οσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα, τονίζοντας ότι και ο ίδιος και ο προπονητής του Ολυμπιακού χτυπήθηκαν από αντικείμενα και ευχόμενος να μην συμβεί ξανά κάτι ανάλογο.

Μεταξύ άλλων τόνισε:

Για την απόφασή του να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ: «Ένα χρόνο δεν μιλούσα, δεν είπα τίποτα γιατί σεβάστηκα την ομάδα και τον κόσμο. Όλους. Ήμουν στον ΠΑΟΚ αρκετά χρόνια ως παίκτης και στο τέλος ως προπονητής. Τον λόγο για τον οποίο έφυγα τον ξέρει αυτός που πρέπει να τον γνωρίζει. Το τελευταίο που θέλω να πω είναι ότι υπήρχαν κάποια εσωτερικά προβλήματα μέσα στην ομάδα. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Όπως είπα όμως, αυτός που πρέπει να ξέρει τους λόγους, τους γνωρίζει».

Για το αν αισθάνεται ότι άφησε μισή δουλειά στον ΠΑΟΚ και το ενδεχόμενο να επιστρέψει: «Η δουλειά είναι τέτοια που δεν μπορείς να ξέρεις πού θα πας και πού θα καταλήξεις. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται. Από τον ΠΑΟΚ έφυγα όχι σαν εχθρός, αλλά σαν φίλος».

Για τον αν έχει μιλήσει με τον Σαββίδη από τότε που έφυγε: «Όχι, δεν έχω μιλήσει με τον κ. Σαββίδη. Η τελευταία φορά ήταν πριν από έναν χρόνο, δεν έχουμε μιλήσει από τότε».

Για το αν ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει μαζί του: «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που πάνε και ζητάνε. Δεν έχω ζητήσει κάτι, ποτέ και από κανέναν στη ζωή μου. Δούλεψα στην ομάδα 1,5 χρόνο. Το τι πρόσφερα και τι δεν πρόσφερα είναι πλέον ιστορία. Υπάρχουν πολλοί που όταν φεύγουν χτυπάνε πόρτες, ζητάνε… Δεν είμαι από αυτούς. Δεν το έχω κάνει και δεν θα το κάνω ποτέ. Έχω φύγει από την ομάδα σαν φίλος και δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Αυτό που με ενόχλησε, το ξέρει ο ίδιος και δεν έχω να πω κάτι παραπάνω. Του εύχομαι να πετύχει τους στόχους του. Τόσο στον κ. Σαββίδη, όσο και στους παίκτες και τον κόσμο».

Για τον τραυματισμό του στη Λεωφόρο και τη σύγκριση με τον Γκαρθία: «Δε θέλω να συγκρίνω τον τραυματισμό μου με αυτόν του Γκαρθία. Όχι ότι δεν είναι για σύγκριση. Χτυπήθηκε κι αυτός, χτυπήθηκα κι εγώ και από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να κρίνει όπως θέλει. Θέλω να σας πω ότι εδώ και δύο μήνες έχω κινήσει νομική διαδικασία σε βάρος ενός αθηναϊκού σάιτ κι ενός δημοσιογράφου για πράγματα που έχουν γραφτεί εναντίον μου. Θα φανεί στο μέλλον τι θα γίνει. Υπάρχουν νόμοι. Με μεγάλη μου χαρά ό,τι προκύψει από αυτή την υπόθεση θα το δώσω για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Αυτά που γράφτηκαν εξυπηρετούν ορισμένα συμφέροντα, κάποιοι προσπάθησαν να βγάλουν κέρδος εκείνη τη στιγμή. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. Όλοι είδαν τι έγινε. Μακάρι να μη συμβεί ξανά κάτι τέτοιο, όχι μόνο σε μένα, σε κανέναν άλλο. Να σας πω και κάτι ακόμη; Υπάρχουν οικογένειες και παιδιά που τα βλέπουν αυτά. Και εγώ έχω δύο παιδιά και ευτυχώς δεν είδαν το συμβάν εκείνη τη στιγμή. Βάλτε τον εαυτό σας σε αυτή τη θέση και σκεφτείτε να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στη δουλειά σας. Το ξαναλέω: Μακάρι να μη συμβούν ξανά σε κανένα γήπεδο και σε κανέναν συνάδελφο».

Για το φετινό πρωτάθλημα, την κατάκτηση του Κυπέλλου και τη διαιτησία: «Δε θέλω να σχολιάζω τη διαιτησία. Ο ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου ήταν κατά πολύ ανώτερος της ΑΕΚ, δίκαια κέρδισε και θα μπορούσε να το κάνει με μεγαλύτερη διαφορά στο σκορ. Ήταν δίκαιη και άνετη επικράτηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ