Έτοιμος για… τάνγκο με τον Ντιάρτε ο Αστέρας! (vid)

Έτοιμος για… τάνγκο με τον Ντιάρτε ο Αστέρας! (vid)

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λούκας Ντιάρτε βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης, με τους Αρκάδες να προσφέρουν στον Αργεντινό τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Είναι 25 χρονών και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στον Αστέρα Τρίπολης, που επιστρέφει στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από τρία χρόνια, τον προορίζουν για αντικαταστάτη του Κώστα Γιαννούλη που μετακόμισε στο Περιστέρι και τον Ατρόμητο. Ο λόγος για τον Λούκας Ντιάρτε!

Ο αριστερός μπακ (μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα) με θητεία στην Primera B Nacional με τη φανέλα της Κόρδοβα (2014-2015) και την Εστουδιάντες, από τις Ακαδημίες της οποίας ξεκίνησε και το ποδοσφαιρικό του ταξίδι, βρίσκεται μια ανάσα μακριά από την σύναψη συμφωνίας με τους Αρκάδες οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίας από to10.gr του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές ύψους 90.000 ευρώ. Μάλιστα οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφές με τις… «ευλογίες» του Λουτσιάνο Γκαλέτι. 

Φέτος ο 25χρονος άσος μέτρησε συνολικά 11 συμμετοχές με τη φανέλα της Εστουδιάντες (10 εκ των οποίων ως βασικός), μοίρασε μία ασίστ και αντίκρισε δύο φορές την κίτρινη κάρτα του διαιτητή σε 930 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε το εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ