Ο ΠΑΟΚ αφήνει τον Γιαννούλη στον Ατρόμητο

Ο ΠΑΟΚ αφήνει τον Γιαννούλη στον Ατρόμητο

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να αφήσουν τον Δημήτρη Γιαννούλη για άλλη μια σεζόν ως δανεικό στον Ατρόμητο.

Από πέρυσι που ο ΠΑΟΚ έδωσε τον Δημήτρη Γιαννούλη στον Ατρόμητο με δανεισμό η συμφωνία προέβλεπε δανεισμό για δύο χρόνια. Βέβαια ο Δικέφαλος είχε την οψιόν να τον πάρει φέτος πίσω (πληρώνοντας μια μικρή ρήτρα), ωστόσο τελικά λήφθηκε η απόφαση να μείνει ο παίκτη και για δεύτερη χρονιά στην ομάδα του Περιστερίου.

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο μήνα είχε δημιουργηθεί η αίσθηση ότι ο παίκτης θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και θα είναι το «back up» του Βιεϊρίνια για το αριστερό άκρο της άμυνας. Μάλιστα ακόμη και στις δηλώσεις του ο Λουτσέσκου (πριν φύγει για τη Ρουμανία) είχε αναφερθεί στον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο η τελική απόφαση ήταν διαφορετική και ο Δημήτρης Γιαννούλης θα μείνει άλλη μια χρονιά στον Ατρόμητο για να παίξει περισσότερο και να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ακόμη πιο έτοιμος.

Οι επιτελείς του Δικέφαλο έκριναν ότι είναι καλύτερο και για τον παίκτη να μείνει για ακόμα μία σεζόν στην ομάδα του Περιστερίου έχοντας ρόλο βασικού. Το θέμα αναμένεται να επισημοποιηθεί και τυπικά μέσα στις επόμενες ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ