Τελειώνει του Δώνη, φιλικό με Χέρενφεν για Παναθηναϊκό

Τελειώνει του Δώνη, φιλικό με Χέρενφεν για Παναθηναϊκό

Προς Παρασκευή οι υπογραφές για τον 49χρονο τεχνικό. Στα σκαριά συμφωνία για φιλικό με Χέρενφεν.

Τα συμβόλαια για την πρόσληψη του Γιώργου Δώνη ουσιαστικά έχουν συνταχθεί κι αύριο ή το Σάββατο αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνεργασία θα είναι για τρία χρόνια.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας θα γίνει νέα σύσκεψη με τον Νταμπίζα και εκτός από το ρόστερ, θα γίνει συζήτηση και για την προετοιμασία στις αρχές Ιουλίου. Ο Δώνης, βέβαια, έχει καθημερινή επαφή με τον τεχνικό διευθυντή κι ενημερώνεται για τις εξελίξεις. Για τον 49χρονο τεχνικό το πλέον ιδανικό σενάριο θα είναι να μην έχει άλλη απώλεια το έμψυχο δυναμικό και παράλληλα να συνεχίσουν να φορούν την πράσινη φανέλα οι Λουντ, Κάτσε, Μυστακίδης. Τρεις ποιοτικοί κι έμπειροι παίκτες, που ενισχύουν σε τεράστιο βαθμό μεσοεπιθετικά τον Παναθηναϊκό.

Σε ό,τι αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο Παναθηναϊκός έχει δεχθεί πρόταση από τη Χέρενφεν. Δεν έχει κλειστεί οριστικά, αλλά η ολλανδική ομάδα, εκτός απροόπτου, θα είναι μία από τις αντιπάλους του τριφυλλιού, κατά την παραμονή του στο εξωτερικό. Επιθυμία του Δώνη σ’ αυτό το κομμάτι, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν κι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, είναι να γίνουν αρκετά φιλικά το καλοκαίρι και με αξιόλογους αντιπάλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ